Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennétek olyan helyre vendégsé...

Mennétek olyan helyre vendégségbe, ahol kutya van a lakásba, de nem adnak papucsot, vagy nem szólnak hogy ne vedd le a cipőt?

Figyelt kérdés
Én ma voltam hivatalos ebédre. Az idióta kutya ugrált mindenkire, megnyalta a kezem, és még azt is elvárták, hogy vegyük le a cipőt. Nem akartam balhét, de ezek után inkább ráírtam haverra, hogy hívjon már fel valami SOS üggyel. Többet nem megyek. Unokatestvér, és a kettyós barátnőé a (kettyós)kutya.
tegnap 12:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy nekem van kutyám és nalam nem kell levenni a cipőt, de nem a kutya miatt, hanem azért, mert jarolap van. A kutyatol nem lesz koszosabb a padló
tegnap 13:36
 12/29 anonim ***** válasza:
45%

Na egy hasonlóan kedves rokon ugatott be egyszer, hogy a macskát zárjam be a másik szobába míg ő itt van, mert zavarja őt a macska meg a macskaszőr. A macska a kanapén aludt. Minden nap porszívózunk amúgy, és alap ha vendégek jönnek előtte időzítsük a nagytakarítást.

Én meg mondtam, hogy biztosan nem zárom be a macskát ha zavarja akkor vegye a cipőt aztán mehet is isten hírével.

tegnap 14:03
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Én sem szeretem amikor összeugrál a kutya, pláne ha nagytestű és még nyalogat is. Szerintem megvan a saját helye a kutyának és a vendégnek is. Nem mindenki vevő arra, hogy a ruhája tiszta nyál legyen meg szőr. Szeretem, imádom a kutyákat, macskákat de megvan annak a megfelelő helye és ideje. Engem még az akasztott ki de nem kicsit amikor egy cukrász ismerőshöz mentem el aki épp csinálta a süteményt. A kutya felkérezkedett és kapott egy darab tésztát miközben a gazdi nyújtotta. És a konyha mellett volt a kazánház ahol meg aludtak a macskák és tiszta macskahúgy szag volt.... Förtelmes élmény volt!
tegnap 14:15
 14/29 anonim ***** válasza:
11%

"Én sem szeretem amikor összeugrál a kutya, pláne ha nagytestű és még nyalogat is. "

Oké. Ez konkrétan hogy függ össze a cipo/papucs kerdessel?

tegnap 14:23
 15/29 anonim ***** válasza:
24%

Oké, ha vendégeket hívunk, akkor illik olyan környezetet teremteni, hogy komfortosdan érezzék magukat, és érthető, hogy nem mindenki rajong az ugráló kutyákért.

"megnyalta a kezem"

Ezt úgy írod, mintha valami hatalmas traumában lett volna részed :D

tegnap 14:24
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is van ilyen kutyás rokon. Muszáj menni ugye. Cipő le, de viszek magunknak papucsot. Ócska ruhába megyünk amiért nem kár. Egyedül akkor nyílt ki a zsebemben a bicska mikor a kisbabánkat akarta nyalogatni a kutya én meg szóltam, hogy legyenek kedvesek ezt nem hagyni a kutyának. Erre én voltam a kutyagyűlölő... tényleg idióták. De bocsi ha nem akarok úgy járni, mint a szomszédunk- ott belekapott a kutya a gyerek arcába- ő már 12 éves, de a heg örökre az arcán marad a nem bánt kutyus miatt.
tegnap 15:24
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is van ilyen barátnőm sajnos. Kedvelem őt, de nem szeretek hozzá menni. 2 kutyája van, az egyik kicsi és nyugodt, a másik hatalmas, és folyton ugrál, mászik mindenkire. Nem lehet leülni, mert rád mászik, az arcodba nyal, kaparja a mancsával a ruháidat. Néha rászól, de a kutya nem hallgat rá. Engem a szőr annyira nem zavar, de mivel télen is ki be jár, így koszos a mancsa, amit végig huzogat a ruhádon. Szeretem egyébként a kutyákat, de ez nekem sok.
tegnap 15:49
 18/29 anonim ***** válasza:
27%
Szerencsére nekünk normális családunk és barátaink vannak akik felfogják ésszel hogy az állatnak kint a helye. Ki a franc szeret állatszőrben élni. Undorító
tegnap 15:51
 19/29 anonim ***** válasza:
53%
Mennék, mert engem nem zavar. Ha utálnám a kutyákat nem mennék. Nem tudom mit kell ezen problémázni. Pontosan tudtad, hogy van kutyájuk, minek mentél akkor oda, ha undorodsz tőlük.
tegnap 16:21
 20/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem, kuyab*zikhoz alapból nem megyek.
tegnap 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!