Van egy srác aki nekem nagyon tetszik a profilképe egy tenger, bekapcsolom a tévét és egy olyan filmet dob be mint az a tenger vagy e telomon is és én gondoltam arra hogy ez egy jel mert már többször adta be ez lehetséges, hogy egy jel?
Nem, ez csupán egy pszichológiai jelenség (fogalmam sincs mi a neve, keress rá), hogy minél jobban ki vagy hegyezve valamire, annál többször jön szembe veled
Például a múltkor a Facebookot görgetve jött szembe egy cikk Robin Williamsről, nem kattintottam rá, csak így eszembe jutottak a filmjei, meg sajnálom, hogy öngyilkos lett, stb.
Rá 10 percre felmentem Tiktokra, és a 3. videó Robin Williamsről szólt, utána még 2 hasonló videó volt.
Előtte is voltak Tiktok videók amik Robin Williamsről szóltak, csak nem voltam rá kihegyezve, így simán átpörgettem.
Ha elkezdesz sárga autókon gondolkodni, ami azért nem egy olyan népszerű szín mint a fekete vagy a fehér, de ha utána elmész sétálni vagy autót vezetni, észre fogod venni, hogy mennyi sárga autó van. Eddig is voltak, csak nem foglalkoztál velük.
Tetszik a srác, bizonyos képeket, hangokat, aktivitásokat neki társítasz, vagy legalábbis vele hozol összefüggésbe, mert túlságosan rá vagy állva. De ennek semmi köze semmilyen spiri dologhoz.
Különös egybeesés, véletlen. Mondok egy példát. Megnéztem a "1408" c. filmet, és amikor vége lett, megnéztem hány óra van, és 14:08 volt. Másnap indultam fel az üzletbe, de először megnéztem hány óra, mert hamarább zárnak hétvégén (háromkor), és akkor is 14:08 volt. Véletlen egybeesés.
Hallgattam Kárpátiától egy számot, ami az 56-os forradalomról szól. Anyum szólt, hogy kész az étel. Megnéztem hány óra, és 19:56-volt (1956). Véletlen egybeesés.
Nem hiszitek el a nagyobb élettapasztalattal bírónak, hogy nincsenek ilyen hülye "jelek".
Lehet, ifjabb koromban én is mondogattam, vagy akkor is csak hülyeségből, de majd rájössz, ezek tényleg csak hülyeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!