Hogyan definialnad a szerelmet? Hogyan hataroznad meg a szot: " szerelem"?
A szerelem boldogság...mely előbb utóbb vagy szeretetté vagy unalommá alakul.
Mióta megismertem a páromat azóta boldog vagyok, kiegyensúlyozott.
De a páromat nem hívom "szerelmem"-nek. Számomra fontosabb a szeretet, összetartozás, bizalom. A szerelem csak ideiglenes vakság:)
Hülyeségeket írtok, amit ti éreztek meg szenvedtek, meg ennyire tönkretesz titeket, az nem szerelem, hanem önző módon függtök valakitől, ezért vergődtök, aztán egyszer csak vége van. Csak valamit elképzeltek a másikról, aztán nem valósul meg, és akkor pofára estek, és szar belegondolni, hogy csak egy illúzióba voltatok beleesve, nem az emberbe. De ez nem a másik iránt érzett szerelem.
A szerelem, ha valóban a másik ember személye iránt érzed, és viszonzottan imádjátok egymást, akkor a legcsodálatosabb, leginspirálóbb, legfelszabadítóbb, testi, lelki, érzelmi intenzitás olyan foka, ami nemcsak úgy véletlenül személytelenül kialakul, hanem mindig színezi a másik ember egyedi személyisége...
Mindig belső tűzzel, remegéssel gondolsz a másikra, a egész lelki-testi-személyiségszerkezetedet felpezsdíti, újraértelmezed magad, újjászületsz, új ember vagy, és egy egészen új élet, új világ születik meg benned, kettőtök új világa, ami semmi eddigihez nem hasonlítható. Élesebbek az illatok, a színek, a felismerések, mindent ezerszer élesebben érzékelsz, mind azelőtt.
Megfelelő munkával egy mély lelki intimitást tudzs kiépíteni a szerelmeddel, ami egy életre biztonságot és családit biztosít neked, feltétlen szeretetet és bizalmat.
Ezek az én élményeim. Még 5 év után is szerelmes vagyok a páromba, és ismerek olyanokat is, akiken még 10 év után is látom, hogy elpárásodik a szemük, és összeolvadva sétálnak az utcán és imádattal néznek egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!