Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért nem akar eljönni a...

Most miért nem akar eljönni a tesóm, hagyjam rá inkább az egészet?

Figyelt kérdés

Nálunk a szűk család is elég nagynak számít. Mama szülinapját eddig mindig a szüleink rendezték. Viszont mivel ősszel végre sikerült be költöznünk a gyönyörű házunkba ezért át válltam a szüleimtől a mama szülinapi bulijának a megrendezését.

Nem költöztünk messze a várostól egy közeli faluba 35 km-re.

A szülinapi parti február elején lesz. Nagyon készülünk, szóltam a tesómnak is, hogy akkor ahogy szokott lenni délután jön mindenki kb 4re. Még úgyse voltak a házat is megmutatjuk nekik mert már mindneki látta csak ők nem.

Mondta, hogy jó jó. Aztán tegnap írt, hogy sorry de nem tudunk menni. Mondom mi?? Én úgy ki akadtam. Mi az , hogy nem tudnak jönni. Érdekes eddig mindig jöttek anyuékhoz.

Felhívtam. Aztán hülyeségeket magyarázott, hogy hát messze van. Na mondom ne röhögtess 35 km-re élünk. Sejtem ám, hogy a sógornőm a tesóm felesége nem akar jönni és ebbe is mint mindenbe már agymosást végzett rajta. Bár nem tudom hogy mi a nyűgje mert eddig mindig el tudtak jönni a mama szülinapjára.

jan. 3. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
Kérdezd meg a testvéredet: "Azt felfogtad, hogy CSAK TE nem jössz?" És a választól tedd függővé, hogy mit teszel. Ha ezzel a kérdéssel meggyőzöd, hogy elmenjen, akkor jó. Ha nem, akkor soha többé ne hívd sehová!
jan. 4. 00:34
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

Ha tesóék nem akarnak menni akkor nem mennek. Lehet jobb is, mintsem ha mennek de végig húzzák a szájukat. Úgy veszem ki, hogy sógornődtől sem újdonság hogy így "agymossa" a férjét, mert rögtön rá gyanakszol. Ugyanakkor tesód felnőtt ember, ha ő inkább úgy dönt hogy kihagyja a mama 85. szülinapját, hát lelke rajta. Szerintem itt inkabb ő a hibás, mintsem sógornőd. Ha fontos lenne neki a buli akkor menne tesód.

A másik, nem értem ezen mit a kell annyira kiakadni. Olyan mintha mivel így nem lesz tökéletes a mama szülinapi bulija amit te rendezel az új "gyönyörű" házatokban, a világ vége jönne. Érdekes egy stílusban kommunikálsz ebben a témában.

jan. 4. 03:12
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy a Sógornő irigy az új házatokra.
jan. 4. 08:22
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy itt előadod magad, meg is értem, hogy nem akar az "agymosó" sógórnőd a "gyönyörű" házadba a "keveset fogyasztó régi suzukijával" bulizni.

Erőszakos, ki ha én nem alaknak tűnsz.

Igen, lehet irigy is rád. (Ezt csak azért, hogy jobban nőjön az egód. 😂)

Állítsd le magad és vedd tudomásul az elutasítást. (Nem fogod.)

jan. 4. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
35 km nem sok de nem lehetne előrébb hozni delutan 4 nél? Hamar sötétedik lehet nincs kedvük este vezetni.
jan. 4. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Nekem pl rohadtul nem buli a családi buli, ezért nem is járok rá.

A saját családoméra sem, beleértve szülinapokat és társait. Miért? Mert mindig van egy idióta, aki tuti beszólogat, pattog valami témán, amitől a falnak megyek.

Nem lehet, hogy itt is van hasonló ok? Mert pl sokak szerint a "gyerektémán" ne sértődjek már meg, szerintem meg bunkóság ezt kérdezgetni és minden családi összejövetelen megvolt a témázás a szexuális életemen.

jan. 4. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk hogyha az én sógornőm nevezne agymosottnak meg vágna fel a házával és követelné, hogy menjük ilyen-olyan családi banzájra, nem lennék vele jóban.
jan. 4. 13:49
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Nekem kicsit manipulatívnak tűnik a kérdés a "csodaszép új ház" VS. "olcsó Suzukis irigy sógornő" felállással.
jan. 4. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:
87%

Logikusan nézve: eddig a szülőknél volt az összejövetel, ami egy semleges terep mindenki számára.

De bemenni valaki otthonába, akivel amúgy nem is kedveljük egymást már egy teljesen más szituáció.

jan. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!