Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az új szomszédban hamis...

Az új szomszédban hamis kutyák vannak, nekünk pici gyerekünk?

Figyelt kérdés

1.5 eves a kicsi, mi költöztünk új helyre. Sajnos akkor még nem tudtuk, hogy a szomszédban van 2 házörző, akik támadósak és mindig szabadon vannak.

Az én kislányom olyan, hogy odanyúlkál mindenhová.

Mi a teendő?

tegnap 09:39
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
82%
De azért figyeled, hogy egyből a kutyatartó lett a hibás, amint kiderült, hogy nem ő a gyerekes. Addig meg a gyerekes volt. XDD IQ nulla.
tegnap 14:05
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg mindenki foglalkozzon a saját oldalával, mindegy kinek kellett a kerítést húzni.

Kutya miatt az én oldalam megerősítem(ahogy az utcafronton is). Barátságos a kutya, de nekem ne nyúlkáljon be senki, simogatni meg etetgetni. Gyerekkel ugyanez a helyzet. Oldalt a mi oldalunkon nád van. Nem a legszebb, de legalább nem kell naponta szólni a szomszédnak, hogy bocsi megint átfért a kislapát dobja már vissza.

tegnap 15:04
 33/56 anonim ***** válasza:
86%

Ha te vagy az anyuka, akkor nem hagyod felügyelet nélkül a gyereket az udvaron, és vigyázol ne nyulkaljon at a kerítésen

Ha a tulaj vagy beszélsz a szülőkkel, hogy légyszi ne hagyjátok a gyereket felügyelet nélkül, és ne hagyjátok nyulkalni a kerítésen mert haraposak a kutyák, és ha baj lesz a ti hibatok lesz nem a kutyáke..

Én anya vagyok, egy két éves gyerekkel, mindkét feléről kutyás szomszédaink vannak, soha nem volt probléma, mert figyelek a gyerekre, nem mászkál egyedül az udvaron, és a kerítés közelébe sem megyünk

tegnap 15:07
 34/56 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki tegyen ellene, hogy ne legyen baj.Igen, te is mint kutyát tartó.Problem solved.
tegnap 17:13
 35/56 anonim ***** válasza:
71%
Ha valaki 1,5 éves gyereket annyi időre magára hagy hogy ez megtörténhessen akkor vessen magára
tegnap 18:02
 36/56 anonim ***** válasza:
37%
Na de akkor csavarjunk ezen az amúgy is kitalált történeten. Mi van, ha azt mondja a szomszéd, hogy úgy fogja megvédeni a gyerekét, hogy ő is vesz két mittudomén, Középázsiait? Ha azok rántják be ugyanezen a kerítésen a te két kutyádat, akkor a te szabályaid szerint az is rendben lenne?
tegnap 18:46
 37/56 anonim ***** válasza:
92%
Egy középázsiai kutya felmérete kis valószínűséggel fér át akkora kerítésléc között mint egy 15 hónapos gyereke keze...
tegnap 18:59
 38/56 anonim ***** válasza:
48%
És ha a lábazat és léc közötti részen a szomszéd kutyák feje befér a gyerekes szomszédhoz? Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha a kutyatartónak nincs felelőssége, akkor kit hibáztattok, ha két kutyás lesz szomszéd egy rossz kerítéssel?
tegnap 19:19
 39/56 anonim ***** válasza:
72%
A kerítés közös. Ha anyuciék féltik a porontyot, húzzanak fel egy hálót és probléma megoldva. Amúgy meg tényleg el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen pici gyereket hagynak szabadon bóklászni az udvaron (vagy bárhol máshol), szóval ha a kedves szülők ennyire felelőtlenek, hogy felügyelet nélkül hagyják a másfél éves gyereket, az nem a szomszéd sara.
tegnap 21:42
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Szabadon ennyi idős gyereket nem kéne hagyni, de nem is kell már mindig a seggében lenni. Biztonságos környezetben elég ha a szülő látótávolságon belül van. Az ő kertjük viszont így nem tekinthető biztonsagos környezetnek mert a gyerekek gyorsak, simán átdugja a kezét a kerítésen mire a szülő odaér. Én hasonló korú gyerek anyukájaként biztos elkordonoznám valahogy teljesen a kerítést a mi oldalunkról, hogy még átlátni se lehessen. Pl valami alumínium lemez, elé meg tömött örökzöld sövény. Egy ennyi idős gyerek még nem megbízható abból a szempontból hogy betartja a szabályokat, hiába mondják el neki százszor, úgyhogy muszáj lenne valahogy elzárni.
tegnap 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!