Szerintem személy kiválasztás van a gyerekek között. Más hogy gondolja?
Van 4 fiú
-23éves
-20
-18
-13
A legnagyobbnak építettek egy kisházat,állandóan csavarog, jön megy.Nem dolgozik.
A 20évesnek vettek autót, az szerencsejátékozik, többször került csávába, volt hogy osztálypénzt nem adott be elgépezte, volt már hogy az autót is odaadta zálogba az szülei kiváltották.Ő egyetemista.
A 18évesnek nincs semmije,volt autója csak eladták tőle.Róla igazán nincs is mit mondanom.Nem jár bulizni, nem gengszterkedik.Ő középiskolába jár.Otthon ő dolgozik a legtöbbet
a legkisebb fiú, még általánosba jár.volt egy motorja de azt is eladta az apja, nincs semmije csak számítógépe.
Egyébként a 18éves fiú alig csinálhat valamit, bulizni nem jár, esetleg csak néha számítógépezne de a legkisebb azt sem nagyon engedi.
Szerintetek ez nem személykiválasztás???
Hát jó szülők lehetnek, de van benne valami! Hiába van 4 fiú... hiába nem egy idősek, ha valamit kap az egyik, akkor a másik is kapjon valamit. Nem pont azt, de hasonlót. Az, hogy lakást kap és nem dolgozik, autója van és szerencsejátékozik, nem jár sehova mégsem kap semmit, a legkissebbnek meg gépe van...
Szerintem valószínű. Vagy akik otthon vannak 2 fiú azokat jobban meg lehet kötni... talán ezért...
Utolsóval értek egyet.Ez egy "ahogy esik úgy puffan" típusú család.Következetlen,sőt még a figyelem teljes hiánya is látszik a leírásodból.Olyan mintha céllövöldében lőtték volna a gyerekeket,és semmi közük sem lenne egymáshoz.:)
Mi is négyen vagyunk (igaz lányok),de totál egyforma nevelést kaptunk...én ezt a "családi rendszert" sehogy sem értem.
Nem "személykiválasztás" ez inkább a szülők részéről következetlenség,és alkalmatlanság szerintem...
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!