Mit csináltok ma este?
Nemrég jöttem haza a barátommal, boltba voltunk vásárolgattunk. Ő most lement a haverjához, én vacsit csinálok és mikor hazajön evés közben megnézzük az X-faktort, utána jön a párom haverja és a barátnője és társasozunk=)
Holnap dolgozom, úgy hogy ez így pont jó, szeretjük az ilyen laza estéket mindketten.
21L
Nekem semmi. Épp bosszankodom, hogy a múltnap lemaradtam, tuti jó férfiak voltak mindenfelé én meg csak üldögéltem :D
Iszonyú válogatós vagyok, de ők pont olyanok voltak, akik megfelelnek, erre tessék :D Pedig a horoszkópom is jókat jósolt, de eddig sem hittem benne, ezután sem fogok. Ma este sem csinálok semmit, mára végeztem a munkával, tanulással, bevásárlással, de abszolút nem vagyok fáradt, szóval szerintem azért egy rejtvényfejtés még belefér mára :) 21/N
jó szórakozást mindenkinek! aki X-faktort néz, aki Koncertre megy, és a többieknek is. Én is szerintem az X-faktort fogom nézni. :D
Ja és miért depizel utolsó ? :(
Most vettünk a párommal egy könyvespolcot, összerakja, aztán én végre szépen elrendezem az itt-ott heverő könyveim :) legjobb :D
22N
tévézönk és ünnepeljük tesom születésnapját.
ma 33 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!