Aki fiatalon, nem tervezetten lett szülő, hogyan alakult a családi élete? Boldog lett a családjával? Együtt maradtatok?
Anyukám 21 volt, apukám 25 amikor én születtem. Nem tervezttként születtem. Anyukámnak ez sok volt, és fél éves koromban elment. (Mármint lelépett, nem halt meg)
Apukám viszont becsülettel felnevelt
Ismerősöm 21 volt, imádta a gyerekét, imádott anyuka lenni (tavaly meghalt részben a saját hibájából).
De gyerekkori barátnőm 19 volt, mikor gyereke lett, ő lelépett külföldre a felelősség elől - ott a nagyszólők nevelték a kislányt.
Anyukám 17 évesen szülte a testvéremet egy éves kapcsolatban, pár hónapos házasságban, amibe a rossz otthoni közeg elől menekült. 21 éves korára elvált anyuka lett, aztán megismerte apukámat. A volt férje is újranősült, ő talán 3-4 évvel idősebb, még három gyereke született később, három különböző nőtől.
Anyukám nem így tervezné, ha elölről kezdhetné, annyit érez szerencsének a szerencsétlenségben, hogy nagyon fiatal volt, volt még bőven ideje újra felépíteni az életét, ha 40 évesen válsz el és még gyereket is akarsz, akkor azért már nem annyira egyszerű. Megbánni persze nem bánta, hiszen így van két gyereke és végül megtalálta az igazit is, 30 éve.
Egy baratnom 17,5 evesen szult, 10 honapos kapcsolatban lett terhes, a parja akkor volt 27 eves. Na ennek lassan 24 eve, ok azota is egyutt vannak, de tobb gyerekuk nem lett.
Ferjem unokahuga eloszor 18 evesen szult, aztan 22 evesen, ugyanattol az apatol. Aztan a kisebbik gyerek elso szulinapja korul szetmentek.
Egy masik ismerosom 23 evesen szult, szinten par honapos kapcsolatban lett terhes, 25 evesen mar elvalt, iden 27 evesen ujrahazasodott es a masodik gyereket varja.
Egy volt ovodatarsam is fiatalon lett anya, eloszor 19, majd 21 evesen, aztan ok evekig egyutt voltak meg, de tavaly a csaj ket gyerekkel hazasodott -nem a gyerekek apjaval. O 28 eves.
Szinten masik ismeros is alig nagykorukent szult, kettot is, 4 eve aztan hozzament a lanyok apjahoz, de 2 eve elvaltak. A csaj azota megszulte a harmadik gyereket az uj kapcsolataban. O is 28 eves.
Gyerekkori legjobb baratnom 29 eves, o 19 evesen szult eloszor, nem maradt egyutt a kislany apjaval, de 7 eve van egyutt a mostani parjaval, aki mar a ferje es tole tovabbi ket kislanya szuletett.
En meg hozzajuk kepest tok oregnek erzem magam, vagy nem is tudom mi erre a jo szo. Mindegyikuk tul van mar tobb eves kapcsolaton-hazassagon-gyerekvallalason, en meg 28 evesen egy 3,5 honapos gyerek anyukaja vagyok, es az elso hazassagomban elek tavaly tavasz ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!