Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy olvashat ilyet a fejemre...

Hogy olvashat ilyet a fejemre a párom? :S

Figyelt kérdés

Több,mint 2éve járunk,és tegnap egy vitába a fejemhez vágta,hogy én mennyivel többet kaptam tőle,mint ő tőlem.

Iszonyat rosszul esett,mert ez egyáltalán nem igaz.

Kezjük azzal,hogy én egyáltalán nem törödök az ilyen dolgokkal.20dik szülinapomra egy szál virágot nem kaptam(én mondtam,hogy nem kell,mert tudtam,hogy nincs pénze),a 19-re szintúgy semmit.Nem is vártam el.

Na mindegy összeszámolta tegnap nekem,ami nekem teljesen megalázó volt,és kiderült kb 2max 3ezerrel forinttal többet költött rám többet 2év alatt,mint én rá.(csak nagyobb ünnepre szoktunk ajándékot venni.)

A két év alatt egyszer se kaptam egy szál virágot,egy csokit se tőle.Ha nagy ritkán(iszonyat ritkán) elmegyünk valahová,akkor felváltva fizetünk,itt nincs semmi különbség.Még én is tanulok,a szüleim pénzéből élünk,ő mostmár dolgozik is.

Nekem soha nem jutott eszembe,hogy azon gondolkozzak ki mennyit költött a másikra.Egyszerüen utálom,hogy minden a pénz körül forog,ezt ő is tudja.

És most képes volt a fejemre olvasni egy pici maci meg egy másik apróság különbségét.Hogy én mennyivel több,mindent kaptam.Iszonyat rosszul esett,az a minimum,hogy ma az összeset visszavágom a fejéhez,én azt soha nem vártam el,és meghatódtam tökre,hogy kaptam.

De tényleg milyen dolog ilyet a másik fejére olvasni?Én nagyon undoritónak találom.

2010. nov. 5. 13:54
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
utolsó válaszoló, teljesen egyetértek!
2010. nov. 5. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!