Mit vegyek apumnak karácsonyra? 2000ft om van rá.
Ez esetben bármit, ami a tv-vel kapcsolatos.
Én pl. ebben az esetben tuti, hogy vennék neki egy ilyen kis nyeles csengőt, és ráírnám a dobozára vagy raknék rá egy cetlit olyasmi felirattal, hogy csengess, ha dvd-t kell cserélni vagy ilyesmi.
Esetleg összeállhattok anyukáddal és vehettek neki egy hintaszéket, hogy abból kényelmesen nézhesse a tv-t. Vagy anyukád vesz neki hintaszéket, te pedig egy hozzá való kockás plédet.
Mozgasd meg a fantáziád egy kicsit, tök jó dolgokat ki lehet találni az unalmas, sablonosak helyett!
Szia,én egy feliratos törcsit veszek anyának,apának és a tesómnak a maradékból pedig jó sok édességeeeeeeeet!!!!!=)
Apának vmi olyat,hogy legjobb rendőr,mert rendőr vagy legjobb apa anyának is a legjobb anya vagy vmi bizsu,perfüm a tesómnak pedig meg vettem,most keresgetek amíg nem olyan drága egy olyan törcsit amire az van ráírva,hogy ne szójjál bee!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!