Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi kilép a házasságá...

Ha egy férfi kilép a házasságából és egyből a párjához költözik, ahhoz a nőhöz hogyan fognak viszonyulni a gyerekek?(nagyobbak, kamaszok).

Figyelt kérdés
Mindig is távolságtartó marad a kapcsolatuk, vagy ez idővel enyhül, ha kb.fél év alatt még nem kerültek közelebb egymáshoz?
okt. 9. 07:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%

19

Miert ribi? Attól nem lesz ribizli senki, hogy egyvalakivel kapcsolata lesz. Értem én, hogy hibáztatni kell valakit. De miért nem azt, aki valóban hibas? A férfi. Ő volt hazas. Ő fogadott hűséget a feleségének. A "ribi" lehet nem is tudott róla, hogy a férfi házas.

20

Én írtam a 12. , 14. és a 17. választ is. Nem, nem a feleség a hibás. Akkor sem, ha teszem azt elhanyagolta a férjét, nem volt szex, stb. A férfi az, akinek x igénye volt, amit nem kapott meg. Erre a megoldás első körben a nyílt beszélgetés a problémáról, aztán ha az se vezet eredményre, akkor jön a válás. A megcsalas mindig egy ember hibaja: azé, aki félrelép

okt. 10. 06:48
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
Nehogymar egy harmadik feljen muljon a hazastarsam husege. Az mar regen rossz. Masszanak ra, ha o huseges, akkor visszautasitja, ha meg nem, akkor hadd vigyek, tolem minel messzebbre.
okt. 10. 09:41
 23/27 anonim ***** válasza:
56%

21es, azért éveken keresztül elég nehéz nem rájönni ha a pasink házas eléggé kaki kifogás.

Ha én tudnám meg, hogy a pasimnak családja van, otthagynám. Bár igaz nekem van gerincem és nem is a lábam köze irányít, mint sok ösztönlényt.

okt. 10. 16:13
 24/27 anonim ***** válasza:

23

Konkrétan hol volt szó arról, hogy évekig voltak együtt a férfi házassága alatt? Amúgy az meg van, hogy létezik a hazugság és a kifogas gyartas?

okt. 10. 16:17
 25/27 anonim ***** válasza:
51%

24es, nem érted. Próbálok egyszerűsíteni hátha megérted. Összejövök egy pasival jujhhéé... együtt vagyunk valameddig. kiderül egy idő után hogy házas. Brühühü pápá pasi.

Remélem eléggé egyszerű voltam ahhoz hogy a szerető agyad is megértse.

okt. 10. 16:25
 26/27 anonim ***** válasza:
77%

25

Akkor megegyszer, hátha a te elhagyott nő/hisztis kisgyerek agyad is megérti: még mindig nem vagyok, nem voltam és nem is leszek szerető, még mindig egy valamikori gyerek vagyok, akinek az apja lelépett.

Nem minden kapcsolat húzódik évekig a házasság alatt, van ahol pár hét/hónap elég ahhoz, hogy a pasi lelepjen. Ahol nem, ott sem a harmadik fél a hibás, hanem a pasi.

okt. 10. 16:32
 27/27 anonim ***** válasza:
46%
Akit lehet vinni vigyék.En meg nem láttam olyat,hogy egy BOLDOG FÉRFI/NŐ CSAK úgy lelép,a BOLDOG CSALADI idilbol.Igen a buta emberek szeretnek hibáztatni mindent ,és mindenkit,csak a valósággal ne keljen szembenézni.
okt. 18. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!