Ha egy férfi kilép a házasságából és egyből a párjához költözik, ahhoz a nőhöz hogyan fognak viszonyulni a gyerekek?(nagyobbak, kamaszok).
19
Miert ribi? Attól nem lesz ribizli senki, hogy egyvalakivel kapcsolata lesz. Értem én, hogy hibáztatni kell valakit. De miért nem azt, aki valóban hibas? A férfi. Ő volt hazas. Ő fogadott hűséget a feleségének. A "ribi" lehet nem is tudott róla, hogy a férfi házas.
20
Én írtam a 12. , 14. és a 17. választ is. Nem, nem a feleség a hibás. Akkor sem, ha teszem azt elhanyagolta a férjét, nem volt szex, stb. A férfi az, akinek x igénye volt, amit nem kapott meg. Erre a megoldás első körben a nyílt beszélgetés a problémáról, aztán ha az se vezet eredményre, akkor jön a válás. A megcsalas mindig egy ember hibaja: azé, aki félrelép
21es, azért éveken keresztül elég nehéz nem rájönni ha a pasink házas eléggé kaki kifogás.
Ha én tudnám meg, hogy a pasimnak családja van, otthagynám. Bár igaz nekem van gerincem és nem is a lábam köze irányít, mint sok ösztönlényt.
23
Konkrétan hol volt szó arról, hogy évekig voltak együtt a férfi házassága alatt? Amúgy az meg van, hogy létezik a hazugság és a kifogas gyartas?
24es, nem érted. Próbálok egyszerűsíteni hátha megérted. Összejövök egy pasival jujhhéé... együtt vagyunk valameddig. kiderül egy idő után hogy házas. Brühühü pápá pasi.
Remélem eléggé egyszerű voltam ahhoz hogy a szerető agyad is megértse.
25
Akkor megegyszer, hátha a te elhagyott nő/hisztis kisgyerek agyad is megérti: még mindig nem vagyok, nem voltam és nem is leszek szerető, még mindig egy valamikori gyerek vagyok, akinek az apja lelépett.
Nem minden kapcsolat húzódik évekig a házasság alatt, van ahol pár hét/hónap elég ahhoz, hogy a pasi lelepjen. Ahol nem, ott sem a harmadik fél a hibás, hanem a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!