Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában miért hanyagolják...

Mostanában miért hanyagolják ennyire el az emberek egymást?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy szinte minden régi kapcsolat a családban, szüleim barátai, így felbomolni látszanak. Régen mikor gyerek voltam mindig eggyütt szilvesztereztünk,jól éreztük magunkat. Az ő gyerekük a legjobb barátom volt, manapság már a buszon sem köszön. Úgy érzem elveszett az összetartás, és nem csak ezen a téren hanem így mindenhol az életben. Ha esett a hó, az utca gyerekei össze gyűltek, szomszéd autóva,szánkók egymás után összekötve és húztak minket, sütögetések stb.

Családban is legtöbbször karácsonykor látjuk egymást.

Egyedül mamámmal maradt meg ez így, szoktam hívni, illetve ő is engem, heti többször is hívásozunk.

Néha kicsit egyedül érzem magam, hiszen ha én nem írok senkinek senki nem írna, mintha mindenki eltűnne mellőlem. Nem igazán tudom mit tudnék máshogy csinálni, sokszor inkább elmegyek egyedül programra, legutóbb Taylor Swift koncert lett volna bécsben esedékes de sajna az elmaradt bár Bécsben és külföldön is akkor jártam először, hiszen szerény családban nőttem fel, de a szüleim mindig mindent megadtak nekem.

Mit tanácsoltok?

19/F

okt. 8. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
9 válaszolo régen sem Volt mindenhol ez régen 80-90 éveket értem.
okt. 9. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy említsem a nagyszüleimet?"

Én nagyszüleim egyik ágról sem igazán szerették a társasági életet. Az évente egyszeri összejövetel mondjuk pont nem a mindenki mindenkiről mindent tud kategória.

okt. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!