Hogy oldjam meg? (kérdés rövid. )
Most hogy őszi szünet van szeretnék a barátommal, és a legjobb barátnőmmel is kint lenni. Az a baj hogy ha a többi haverral együtt vagyunk kint, barátnőmnek már minden baja van..
Barátom most azt mondta h szeretne az egész őszi szünetbe velem lenni csak kettesben. Én is szívesen lennék csak vele, de nem szeretném h barátnőmnek rossz legyen, tudom milyen rossz érzés ha egy pasi miatt lesz*rnak..( ő már megtette ugyanezt,de nekem nem lenne szívem hozzá).
Plusz hétvégén elég durván megbántott, csak ő nem tud róla hogy tudom, hogy mit mondott :S
Mert eddig úgy volt hogy holnap megyek barátomhoz meg szombaton, de szombaton én nem leszek itthon, úgyhogy barátom
áttette péntekre. Mit csináljak? Ha nem lennék barátnőmmel lelkiismeret furdalásom lenne, pedig eléggé megbántott, miért van ez? Hogy oldjam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!