Félni a párodtól, jó ez egy kapcsolatban? Én pl félek a feleségemtől, mert ha akar, nagyon sokat tud nekem ártani.
En nem szeretnek talalgatni, de nem tudom elkepzelni azt,hogy egy 20 eves hazassagban ilyesmi megtortenjen!
De ha megtortent Nalatok, akkor pedig ugy erzem, hogy csakis Te tehetsz errol, mivel 20 evig ebben eltel, s nem ertem azt, hogy most mi tortent, talan a korral kevesebb lett a turokepesseged?
A teremtodtol felj inkabb es ne az emberek szajatol, mivel nem az emberektol elsz!
A masik pedig, hogy minden csoda 3 napig tart, az elet pedig nem kivansag musor, hogy szeretnem, hogy kideruljon, vagy nem szeretnem!
Egy felnott embernek tudnia kell vallalni a felelosseget azert, amit csinalt!
Hol van a hited, az akaratod, a bizalmad?
Nem szabad ezt megengedni, s ha eddig turtel is, de most mar valtoztatnod kell, es ezt a lepest Neked kell megtenni.
Válj el és kezdj új életet! Nem tudom miben tud ártani? Megölet? Mert az büntetőjogi kategória.
Közös a cégetek és ő a fő részvényes? Válj ki a cégből törvényesen. Akár egzisztenciális szempontból is vállald fel az újrakezdést!
Esetleg elárul egy titkodat? Előzd meg, és hozd Te nyilvánosságra. Minden csoda 3 napig tart, lehet hogy pár ember bizalmát elveszted, de megkönnyebülsz.
Félsz az újtól, félsz egyedül maradni, netán sajnálod őt is kicsit?
Most légy karakán férfi, és bátran csak a Te saját érdekeidet nézzed!!! Hid el az új élet kárpótolni fog azokért a veszteségekért, amik érhetnek most. Kevesebb szenvedés lesz, mint ez az évekig tartó vajúdás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!