Családtagod vagy te kerültél már kocsmai verekedésbe?
Én se, de egyszer volt "szerencsém" látni egy ilyen bunyót. Épp egy kisebb baráti társasággal iszogattunk, mikor két részeg egymásnak esett. Először csak kakaskodtak, káromkodtak, aztán a kocsma előtt folytatódott a bunyó. Amikor már sörösüvegek repkedtek ki kellett hívni a rendőröket.
Én személy szerint nagyon megijedtem, alapból minden túlságosan a szívemre veszek, nem kívánom senkinek se ezt az érzést. :(
Ketten, csajok előre mentünk, és beültünk egy kocsmába, iszogattunk, beszélgettünk, mikor egy részeg srác mindenképpen oda akart ülni hozzánk. Mondtuk nekik, hogy körülbelül fél óra és itt lesz egy 10 fős társaság, köztük mindkettőnk barátjával. Nem különösebben érdekelte a dolog oda húzott egy széket.
Nem akartunk balhét, átültünk egy másik asztalhoz, kicsit közelebb a pulthoz, a kidobó fiút is ismertük, de tényleg próbáltuk elkerülni a vitát. A srác megint átült, és elkezdett elég csúnyán nyomulni, megfogta a mellem - még most is kiráz a hideg -, mikor lekevertem neki egy pofont, aztán megfogtam a boroskólámat és az arcába borítottam, felálltam és az ajtó felé indultam. Ekkor kapott fel az ölébe - nem volt nehéz dolga 158 centi vagyok és 46 kiló -, a wc felé vitt, mikor megérkezett a vőlegényem. Rúgtam, csíptem, haraptam de nem volt hajlandó letenni, akkor rohant oda a párom, és kérte meg először szépen, ez nem hatotta meg az urat. Itt jelzett nekem, hogy húzzam le a fejem, ő meg behúzott egyet a srácnak, meglepetésében elengedett, és mikor mentünk volna kifele jött utánunk és kezdett el ismét kakaskodni, hogy márpedig ő akkor is elvisz magával. Konkrétan a pult előtt kezdtek el verekedni, kilenc ember, köztük egy kidobófiúval, nem volt elég ahhoz, hogy szétszedjék őket.
Kegyetlen volt végignézni, majdnem elsírtam magamat, gyűlölöm azt az érzést, amikor tehetetlen vagyok, és akkor nagyon az voltam. Aztán valahogyan leszedték őket egymásról, mindkettőjüknek folyt a vér az orrából, a srácnak felrepedt az ajka, az enyémmel hál Istennek nem történt semmi komolyabb.
Ott tudatosult bennem, hogy nagyon gyenge vagyok, addig abban a hitben éltem, hogy én bárkit, bármikor leütök, aranyos.
22/N
Hát volt sok pedig még csak 21 vagyok, lényeg h olyan piti dolgon felkaptam magam h mondom a pultos csajnak idén nyáron h 1 pohár "hideg" sör lesz.
Erre kiszolgált húgy meleggel, fogtam kiöntöttem kértem h adjon másikat, rámszólt h menjek máshova ha nem tetszik kicsit felemeltem a hangom, utána érzem h vki megfogja a vállam. Reflexből megfordultam, benyomtam egyet a hapsinak utána a 2 haverja is nekem jött kaptam párat de legalább 2őt én is elvertem, úgy h nem volt belőle rendőrségi ügy.
A másik meg a szokásos, nincs 1 cigid haverből indult akk is volt nézőközönségem végül annyiba maradt h összetört 1 szék, meg a ruhafogas ripityre tört vmeik felakadhatott rá.
Ezek így nyáron történtek mostanában nincs semmi, mindenhol béke van és fogyasztás :)
Itthon nem szóltak semmit, muterom olyan h inkább verekedjek minthogy leszúrjanak, fater is elvárja h kiálljak magamért.
21/F
Én speciel nem verekedtem soha, de dolgoztam kocsmában... Láttam pár ijesztő dolgot és volt, hogy nekem kellett közbelépnem, nő létemre.
Az éjszakás műszakoktól már előre féltem...de szerencsére tudtam annyira határozott lenni, hogy még egy-egy vita elfajulása előtt ki tudtam tessékelni a balhésokat.
26/N
Szia!
Ha nem is kocsmai verekedésbe hanem éjjel nappali boltosba igen, ahol erősen alkholos gyerekek akartak venni piát, és azok kezdtek el dulakodni.
Én nekem ez a "munkám", és mivel tudtam hogyan kell eltávolítani a nemkívánatos személyt, és Én vagyok az erősebb, így szeretem csinálni.
(Biztonsági örködöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!