Mi a véleményetek arról a férfiről (közel 60 éves) aki egy tinivel megcsalja a feleségét?
hát te jóhülye vagy:
ATTÓL FÜGG HÁNY ÉVES A TINI MERT 14 UTÁN MÁR NEM AZ
1. egy 60 éves ember NEM TINILÁNYOKKAL KEZD.HANEM ÖTVEN-HATVAN ÉVES ASSZONYOKKAL.
2. Egy tini 19 éves koráig TINI mivel addig tizenéves.
És 18 éves koráig gyerek.
Miért lenne az úr pedofil? Nincs leírva sehol, hogy a tini mennyi idős! Még 20 év feletti (elvileg felnőtt) nőket (lányokat) is szokás tininek nevezni.
Egyébként szerintem se az öreg se a lány nem normálisak!
Láttam én már világhírű(?) magyar költőt is dédunokája-korú feleségével, akik boldogan (kész röhej) éltek.
Undorító vén kéjenc!
Szerintem szegény feleségében az egész világ fog megremegni, hogy ilyen idős fejjel így szégyenbehozja a férje. A saját gyereke is lehetne istenem... így én se gyanakodnék a "lánykára" hisz normális embernél nem lenne ő konkurencia ilyen korkülömbséggel.
17 éves lesz, köszönöm a válaszokat,
újra megpróbálom lebeszélni a barátnőmet :/ , nagyon féltem, hogy csalódni fog, vagy vmi kárt tesz benne az a vén fasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!