Családom piszkál a párválasztásom miatt, ezt meddig tűrnétek a helyemben?
Párom félig cigány származású, édesanyja révén.
Mióta ez otthon kiderült, állandó "poén" van belőle.
Pl. kérdezek valamit, öcsém rávágja, hogy "A helyes válasz a C.". Vagy tegnap nem volt annyira a kedvemre való az ebéd, mondtam, inkább csak palacsintát eszem, apám röhögve közölte, hogy mehetek anyósomhoz varjúpörköltöt enni.
Anyám elmesélte a testvérének is, mintha valami halálos bűnt követtem volna el a párválasztásommal, a két unokatestvérem a családi bulin odahozott nekem egy halom csigát, hogy nézzem meg, hátha ismerős, úgyis szeretem a CSIGÁNYOKAT.
Vagy elhívtak magukkal most nyaralni, a párom szülei fizették a részemet. Itthon előtte napokig ment az, hogy miből telik nekik ilyen nyaralásra, mikor albérletben élnek és egy lepukkant autójuk van, biztos valami piszkos pénz, amit gyorsan el kell tüntetni...
Pedig dolgoznak mindannyian, barátom is egyetemre jár, mellette teljes állású munkahelye van. Rendesek, szeretettel várnak engem is mindig. Semmi rosszat nem tudnék rájuk mondani. Szüleim sokkal primitívebben viselkednek, pedig magyar, diplomás emberekről beszélünk.
Nagyon gáz és gyerekes viselkedés a családod részéről. Hány évesek? 5?
Egyébként egy percig se tűrném. A diploma pedig nem minden.
Nekem is volt fiatalabb koromban egy srác akivel párszor randiztam. Hát eléggé rasszista volt, sokszor szidta is őket mindenféle dolog kapcsán. Nem dolgoznak, koszosak stb, stb.
Majd a 4. randin kb átmentem hozzá. Az a retek, mocsok amibe éltek. Elmentem (volna) mosdóba, de inkább kifordultam. Szét volt hugyozva, a kádban szerintem 2 évnyi kosz ült.
Úgyhogy erről ennyit.
Kedves kérdező , először is kitartást !
Elég faj gyűlölő családod van, vagyis nekem igy jön le…
Csak azért nem fogadjak el mer félig cigány származású . Igazából , meg lehetne érteni ha mondjuk tényleg rossz embert választottál volna társnak magad melle , ha bánt , vagy szemtelen , tiszteletlen stb , nem pedig pont azért mer más szarmaz is van benne .
Ha tényleg szereted a párod és vele képzeled el a jövőt tarts ki ez a szeretett melett és alj ki a kapcsolatotokert , a csaladoddal meg sajnálom hogy ezt kell írnom de ne törődj fel se vedd .
Elég buta szüleid vannak….
Itt te vagy az egyetlen gaz hogy magyarkent romakkal jossz ossze.
Gratulalok.
Sok pujat kivanok.
Es igen,a helyes valasz a C
Először is a kérdező azt írta a párja csak félig cigány , szóval nek teljesen :)
Ezért nem értem a támadó komennted
És azért le valaki cigány rögtön sok gyerek?
Hány magyart kezdjek el sorolni ahol , jó sok gyermek van már fiatalon?
A felig cigany az cigany. Ahogy ha felig lenne magyar es felig uzbeg akkor is helyes megallapitas lenne hogy magyar.
Szerintem ne keveredjen a ket faj, igy is van eleg cigany az orszagban. Az unokaink mar egy olyan orszagban fognak elni ahol a ciganyok lesznek tobbsegben. Es igy meg a magyar nok is felig ciganyokat szulnek. Ez kell nekunk. Hajra Gyozike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!