Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek haragudna a párom?

Sztetek haragudna a párom?

Figyelt kérdés

Szeretnék menni egy buliba, de nem tudnék hazajönni. Egyik ismerősömnél tudnék aludni, de 4en laknak egy albérletben.

Az a baj, hogy mind a 4en pasik.

2010. nov. 2. 12:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy egy kicsit hamarabb eljössz a buliból és akkor haza tudsz menni a busszal?

Vagy esetleg a párod is megy veled és együtt hazamentek kocsival.

2010. nov. 2. 12:31
 12/20 A kérdező kommentje:
7kor kezdődik a buli, és 22:20kor megy az utolsó buszom.
2010. nov. 2. 12:34
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
én nem értem ha valakinek van pasija az miért ne aludhatna ott egy ismerősénél.. gondolom nem egy ágyban aludnátok, vagy nem terveztek gang-banget.... Én igazából nem látom a problémát.
2010. nov. 2. 12:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem, egy félszobában aludnék.
2010. nov. 2. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Amikor nálunk felmerült ilyen probléma, megmondtam, hogy mindkettőnkre érvényes, hogy

- ha félre akarnánk lépni, akkor úgyis meg tudnánk oldani és egyikünk se ilyen nyilvánvaló helyzetben tenné meg

- mivel bízunk egymásban, plusz a fenti miatt annyi szabály van, hogy a másik tudja, hogy merre járunk, már csak azért is, hogy ne aggódjon feleslegesen, hogy hova tűnt a másik fél.

2010. nov. 2. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mint írtad te is kivernéd a balhét, ha a párod találna ilyet ki. Ha eddig se jártál bulizni, akkor szerintem már mindegy, hogy vársz-e egy következő, kedvezőbb alkalomra vagy se.

Vagy pedig nincs mit tenni, el kell beszélgeted a pároddal. Meg kell vele értetned, hogy csak alszotok és te már az első busszal haza fogsz menni. De ha legközeebb a párod talál ki ilyet, ugye tudod, hogy kutya kötelességed mosolyogva elengedni.

2010. nov. 2. 12:48
 17/20 anonim ***** válasza:
elöször is én nem hazudnék hogy van ott két lány is mikor nincs is, ebből csak bajok lesznek ha véletlen kiderül. Másodszor ha te is "kivernéd a balhét", akkor milyen alapon várod el, hogy ő csak simán elengedjen?! ez kölcsönös, ha te elengednéd 4 lánnyal akkor ő is elengedne 4 fiuval téged. szoval már meg is válaszoltad a kérdésedet! én egyébként azt csinálnám, hogy elmennék 7-re és jönnék haza az utolsó busszal, ott is volt és a barátoddal se kell összeveszned. de ez csak az én véleményem, majd irj hogy végülis mentél e és hogy mit szolt a barátod
2010. nov. 2. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Én tuti megbeszélném a párommal.

Mondjuk én úgy gondolom, hogy ha hasonló helyzetben lennék, akkor a párom vagy felajánlaná, hogy a buli végén eljönne értem, vagy elkísérne bulizni.

2010. nov. 2. 13:36
 19/20 anonim ***** válasza:

én szvsz nem érzem jól magam sokáig egy buliban a párom nélkül (ha olyan a buli, hogy nincs kedve jönni, de én meg megígértem), úgyhogy alig várom, hogy hazamehessek :-))

7től 10ig az nem elég, megmutatod magad azt kész, dumcsizol, mondjuk én kinőttem a reggelig bulizásokat tiniként, ma meg teljesne lusta vagyok elmenni, max 11-ig szoktam de ez önkéntes döntés.

ha a párod veled mehetne akkor nem értek haza későn és reggel dolgozhat

éjszakai busz nincs?

2010. nov. 2. 15:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy milyen lesz a hangulat, hogy érzem majd magam. Nem vagyok az a nagy bulizós fajta.

De nem is szeretnék 1 óra után lelépni, hogy na mennem kell.

Éjszakai busz? Áá.. a busztársaságnak erre nincs pénze. 22:20 az utolsó és fél5 körül jön az első.

Nem akar velem jönni bulizni.

2010. nov. 3. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!