Mit tegyek? Majd' beleörülök, hogy vmi baja van, de ő utál engem. Ennek ellenére sem tudom elfelejteni.
A történet nagyon hossz, tele mindennel,amivel csak lehet. A lényeg, h kb egy évvel ezelőtt megismerkedtem,barátok jóvoltából egy sráccal, Egy ideig úgy ment, h mindketten tetszünk a másiknak és, h lesz vmi közöttünk. Aztán másik barátnője lett(azóta szakítottak)...
A fiúval ezekután nagy harba kezdtünk, csipkelődések, beszólogatások, áhh úgy érzem nevetséges vagyok, ha ezekre gondolok. Nemrég egy közös bulin voltunk ezzel a sráccal. Egész jól ment minden(bár a beszólogatások mindkettőnk részéről megvolt)nah, de nem is ez a lényeg. A buli után pár héttel megtudtam, h azt mondta rólam: "rühell engem és nem szeret akk menni bulizni, ha én is ottvagyok, mert beszólogatok neki" persz ő nem nekem....áhh dehogyisnem. Próbálom őt levegőnek nézni, de nem megy. ha hozzámszól ezerrel ver a szívem. És akkor végig kellett néznem , ahogy táncolt egy másik lánnyalm tapizta stb...
Most pedig azt látom neki kiírva msnen, h beteg. A szívem szakad meg, hogy beteg. Olyan jó lenne most megölelni, szeretgetni. Tényleg akármit megtennék, de mégsem kellek neki.Mi tegyek?? Segítsetek kérlek titeket, mert már nem bírom
18/L
M.V
Lol kölcsönös az utálat de majd meghalsz érte...Hülye vagy?De utálom az ilyet,tipikus csóka szarvba se nézi a csajt de a csajszi menthetetlenül szerelemes de ez a sztori annyiban rosszabb,hogy te is anyázol.Lehet én vagyok a hülye de ha szeretek valakit nem azért szeretem mert minden szarnak elhord.Legyen már méltóságod kislány és gondolkodj el a dolgokon...
Utolsónak: én soha nem szólok hozzá, de ha már beszól nekem vmit, naná, h visszaszólok neki. Nem hagyom magam, ez van sajnos. Bár nem tudom, h mitől lenne jobb, ha hagynám h folyamatosan oltson engem, én meg csak csendben üldögélnék...
Am ezenkívül mindahármotoknak igaza van.Elfogom felejteni,mert el akarom felejteni. De nem könnyű úgy, h ha linkeket küldözget nekem, kommenteket írogat rólam különböző közösségi portálokon, pl a tavasszal összejöhettem vna egy másik sráccal, de sikeresen kiokoskodta nekem, h mégse kellettem neki(sem). Persze ez nem az ő hibája, de valszeg azért rátett a dolgokra eggy lapáttal..
Utlosónak: és azzal mit oldanék meg??
Csak jobban utálna...
Feldobnád a napját, veszekednétek egy jót.
Jobbulást kívánni meg nem bűn. A becézést meg válaszd ki tetszés szerint.
Amúgy, komolyan mondom szerintem szeret veszekedni velem.
Áhh, mindegy. Őszíntén mondom csak keveredjek már ki ebből az egészből.
Bár most lehet, h rib@ncnak tartatok majd, de egyszer kipróbálnám vele, h milyen az ágyban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!