Hogyan lehetne észhez téríteni a rokonomat? Nem akarja látni, hogy egy romantikus csaló környékezte meg!
Figyelt kérdés
60+ egyedül élő nő, minimális bevétellel (le van százalékolva). Társkeresőn 1,5 éve megismert egy férfit, akinek szerintem nem a legtisztességesebbek a szándékai. Annyi ellentmondás van a tőle kapott információkban, hogy akár egy hatalmas neon felirat is villoghatna a feje fölött, hogy csaló, a befektetési ötleteiről meg mar ne is beszéljünk. Próbáltam erre felhívni a rokonom figyelmét de ő már ott tart, hogy az esküvőt tervezi(k).
Mit tehetnék ilyen helyzetben?
júl. 31. 14:18
1/25 anonim válasza:
Semmit. Konkrétan szerinted mire pályázna a pasi, ga a nőnek minimális a bevétele?
2/25 A kérdező kommentje:
Havi szinten utalgat a fickó bíztatasára kriptovalutás befektetésekre 5-10-20E Ft-okat, amiből egyszer már kapott 10000Ft-ot, azóta meg semmit. A múltkor "ellopták" a fickó telefonját, ezért a főnöke ráírt a rokonomra, ő meg vett neki sim kártyat, átküldte az adatait is hozzá és feltöltötte 5000-el. A heten tudtam meg, hogy mivel külföldön nem lehet magyar sim kártyát feltölteni (?), igy a rokonom tölti havi 5000Ft-al! Tudom, hogy másnak nem sok az a havi pénz, de 80E-ből mégis rohadt sok! Több embertől már kölcsön is kért, hogy valahogy fenntartsa magát, mert majd ha végre találkoznak akkor a pasi mindent visszafizet, hiszen milliomos. 😥
júl. 31. 14:43
3/25 anonim válasza:
Ha egy 60+os, kevés havi bevétellel rendelkező nőnek ez az egyetlen öröme, akkor miért kell ettől megfosztani ?
4/25 anonim válasza:
Pedig meg kell ettől fosztani, mert ezt senki sem nézheti tétlenül.
5/25 anonim válasza:
Ja hogy még nem is találkoztak élőben? Anyám borogass!
6/25 A kérdező kommentje:
Egyetlen öröme? Mi öröme lenne benne? Semmi öröme nincs benne, mert csak az adósága nő, ami eddig nem volt.
júl. 31. 15:07
7/25 anonim válasza:
Amíg tudja őt hülyíteni a fickó, addig nagyjából semmit nem tudtok csinálni. Voltunk hasonló helyzetben édesanyánkkal, mi voltunk a rosszak, hogy nem láttuk meg a jót a fickóban. 😑
8/25 A kérdező kommentje:
Nem, még soha nem találkoztak, mert a pasinak mindig közbejön valami. Ellopták a telefonját, nem engedik szabira, covidos lesz, balaesetezik, csőtörés van nála, elrontották a repülőjegyét (külföldön él)...
júl. 31. 15:17
9/25 anonim válasza:
És ha mutatnál neki videót az ilyen átverések áldozatairól?
10/25 anonim válasza:
Magyar a fickó? Ha már élőben nem is találkoztak, de kamerán legalább látta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!