Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiltott szerelem,van valaki...

Tiltott szerelem,van valaki meg így?

Figyelt kérdés

Tehát, én 17 éves vagyok.. és jövőre ugye már 18 leszek

viszont 2022-ben bele szerettem egy srácba aki 1 evvel fiatalabb nálam viszont jól kijovunk azóta is

viszont anyukám és apukam tilt tole, 2022 óta, és azóta is titokban vagyok barátaim tudjak, ők elfogadták, és van olyan ismerősöm is, akinek már 15 évesen még engedték..

és igazából nagyon rossz, és én már jövőre 18 leszek, de nyilván nekem nincs megengedve csak..

de ki tartunk egymás mellett mindig

a szüleim a családja miatt nem szeretnék meg engedni, mert hogy nem bírják egymást, meg hogy én jobbat érdemlem.. de nem tudok mit csinalni ha én őt szeretem...

esetleg tipp, hogy mit tegyek ?

vagy valami?

tanácstalan vagyok

júl. 24. 10:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Ja igen azt nem tudjuk mi bajuk a családdal. Nem ugyanaz a kaszt vagy mi? Pl jómódúbbak néha nem állnak szóba spórolósakkal, és fordítva is néha nem akarnak.
júl. 24. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Költözz el onnantól a magad ura leszel, nem kell bujkálni, nem fognak tudni róla mikor kivel vagy. Szabad élet onnan kezdődik.

Addig marad a bujkálás vagy a veszekedés.

júl. 24. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Tiszta Rómeó és Júlia. 😁
júl. 24. 19:25
 14/17 A kérdező kommentje:

tehát, a szüleim úgy vannak vele hogy jobbat érdemlek

a családjával meg semmi gond nincs (legalábbis nekem) és igazából ők meg is engednék

egy átlagos normális család, kicsit be zarkozóak de igen.

júl. 25. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Pedó vagy? Ne legyél pedofil
júl. 26. 00:54
 16/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok pedofil te hülye allat
júl. 26. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem. Jobbat érdemelsz?

Isten bocsá nem a rasszizmus szól belőlem de van a srácnak köze az etnikumhoz illetve családjának?

Ha nem akkor én sem értem a szüleidet.

Mindettől függetlenül irigylem a srácot, ne mondj le róla ha szereted.

Nincs is szebb dolog a szerelemnél.

júl. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!