Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiltott szerelem,van valaki...

Tiltott szerelem,van valaki meg így?

Figyelt kérdés

Tehát, én 17 éves vagyok.. és jövőre ugye már 18 leszek

viszont 2022-ben bele szerettem egy srácba aki 1 evvel fiatalabb nálam viszont jól kijovunk azóta is

viszont anyukám és apukam tilt tole, 2022 óta, és azóta is titokban vagyok barátaim tudjak, ők elfogadták, és van olyan ismerősöm is, akinek már 15 évesen még engedték..

és igazából nagyon rossz, és én már jövőre 18 leszek, de nyilván nekem nincs megengedve csak..

de ki tartunk egymás mellett mindig

a szüleim a családja miatt nem szeretnék meg engedni, mert hogy nem bírják egymást, meg hogy én jobbat érdemlem.. de nem tudok mit csinalni ha én őt szeretem...

esetleg tipp, hogy mit tegyek ?

vagy valami?

tanácstalan vagyok

júl. 24. 10:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajuk van a sráccal konrkétan?
júl. 24. 10:48
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Csak a lényeg maradt ki. Miért tiltják?
júl. 24. 10:55
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

#2 "a szüleim a családja miatt nem szeretnék meg engedni, mert hogy nem bírják egymást"

Szövegértés...

júl. 24. 11:00
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Nincs tanács, titokban találkozgattok. Ennyi.

Amúgy nem értem, mit szólnak bele hogy kivel vagy?

Azzal meg tisztába kéne hogy legyenek a drágalátós szüleid hogy ha valamit tiltanak azzal csak az ellenkezőjét érik el. Ez kb általános pszichológia.

júl. 24. 11:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy fontos maradt ki, miért tiltják? Miért nem szeretik egymást? Egyáltalán nem mindegy,hogy csak szimpátia hiánya, vagy tartoznak, vagy régi feszültség..
júl. 24. 11:24
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
17 évesen természetes egy kis lázadás. A kötelességeid teljesítsd szépen (tanuljál jól, tarsd szépen rendben szobád és cuccaid, szüleiddel legyél kedves), aztán magánéletben meg simán engedj meg magadnak több szabadságot, mint amit szüleid engednének. Ha ebből vita lesz, akkor jöhesz azzal, hogy hamarosan felnőtt vagy, kötelességeid szépen teljesíted, így nem kell félniük az elkallódásodtól.
júl. 24. 11:29
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

3. NEM. Senkit nem érdekel a fiú családja, ez egy kivetített dolog, ami a fiún csattan. Nem érv.

Az ok továbbra is ismeretlen. Az hogy utálsz valakit és ezáltal mindenkit, aki azokkal kapcsolatban van, az egy súlyos és romboló diszfunkcionális attitűd.

júl. 24. 12:03
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Mit tegyél: nemsokára nagykorú vagy. Tervezz előre, hogyan tudsz függetlenedni a szüleidtől, mert amíg az ő lakásukban élsz, az ő kenyerüket eszed, addig nyilván bele fognak szólni az ilyen döntéseidbe, akárhány éves vagy. Ha függetlenedsz, külön költözöl, eltartod magad, akkor már kevesebb beleszólási lehetőségük lesz. Ha megmarad a szerelem addig, egy idő után azért valószínűleg beletörődnek majd.
júl. 24. 12:11
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

ma 11:00

Szövegértéssel nálad van gond. Mi az oka a tiltásnak?

Tolvajok, Rablók? Gyilkosok? Vagy csak egy egyszerű régebbi összevitatkozás? Qrvára nem mindegy!

júl. 24. 12:18
 10/17 anonim ***** válasza:
39%
Mond meg a szüleidnek hogy nem vagy a tulajdonuk
júl. 24. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!