Tiltott szerelem,van valaki meg így?
Tehát, én 17 éves vagyok.. és jövőre ugye már 18 leszek
viszont 2022-ben bele szerettem egy srácba aki 1 evvel fiatalabb nálam viszont jól kijovunk azóta is
viszont anyukám és apukam tilt tole, 2022 óta, és azóta is titokban vagyok barátaim tudjak, ők elfogadták, és van olyan ismerősöm is, akinek már 15 évesen még engedték..
és igazából nagyon rossz, és én már jövőre 18 leszek, de nyilván nekem nincs megengedve csak..
de ki tartunk egymás mellett mindig
a szüleim a családja miatt nem szeretnék meg engedni, mert hogy nem bírják egymást, meg hogy én jobbat érdemlem.. de nem tudok mit csinalni ha én őt szeretem...
esetleg tipp, hogy mit tegyek ?
vagy valami?
tanácstalan vagyok
#2 "a szüleim a családja miatt nem szeretnék meg engedni, mert hogy nem bírják egymást"
Szövegértés...
Nincs tanács, titokban találkozgattok. Ennyi.
Amúgy nem értem, mit szólnak bele hogy kivel vagy?
Azzal meg tisztába kéne hogy legyenek a drágalátós szüleid hogy ha valamit tiltanak azzal csak az ellenkezőjét érik el. Ez kb általános pszichológia.
3. NEM. Senkit nem érdekel a fiú családja, ez egy kivetített dolog, ami a fiún csattan. Nem érv.
Az ok továbbra is ismeretlen. Az hogy utálsz valakit és ezáltal mindenkit, aki azokkal kapcsolatban van, az egy súlyos és romboló diszfunkcionális attitűd.
ma 11:00
Szövegértéssel nálad van gond. Mi az oka a tiltásnak?
Tolvajok, Rablók? Gyilkosok? Vagy csak egy egyszerű régebbi összevitatkozás? Qrvára nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!