Közös felügyeleti jog esetén babysitter kérdésben dönthet egyedűl az egyik szülő?
Ha jól értem akkor augusztus-szeptember-október
Mennyi idős a gyerek?
Közel laktok egymáshoz?
Esetleg nem az ovóda, iskola, stb miatt nem akarná?
Hálisten nincs jogod beleszólni. Vagy hogy gondoltad?
Egyébként is két napot van nálad a gyerek, nem pedig ötöt, mint a volt párodnál, akinek gyerek mellett kell megoldania a hétközapokat a melót, nem annyi, hogy 2,5 napra hétvégére elviszi és szórakoztatja.
Miért nem kéred te a felügyeletet erre az időre? Ja, mert a sok felelősség nem buli.
3 és 6!
"...haza)és mivel én nem vagyok hajlandó arra a 3hónapra visszaköltözni a régi lakhelyemre ő meg nem hajlandó ide adni akkor arra a 3hónapra a gyereket hétköznapokra..."
De ha abban a 3 hónapban nem tud vigyázni a gyerekre mert nincs rá ideje akkor miért akarja a gyereket mégis "magánál" tartani? Neki sem jó, ha folyton egy idegennel van. Az szülőhöz megy hogy, vele töltsön minőségi időt nem a babysitterhez.
Ha a gyerek nagyobb, akkor lehet meg is értené nagy eséllyel hogy most 3 hónapig nem nagyon tud találkozni azzal a szülővel mert nagyon elfoglalt, attól függetlenül tudnak telefonon beszélni és ha majd legközelebb találkoznak akkor csinálnak valami nagy eseményt. (Pl.kirándulnak egyett vagy valami)
Nem értem hogy miért ragaszkodik ahoz hogy nála legyen a gyerek egy ilyen helyzetben. Ha ez tönkre tenné a kapcsolatukat akkor nem is volt erős.
Nekem nagyon olyan,hogy mivel va joga a gyerekhez, akkor márpedig azzal élni is fog, legyen az akármilyen hatással a gyerekre.
Beleszólásod nincs, visszaköltözni pedig nyilván nem fogsz. Miért te alkalmazkodj, miért neked kéne megbontani a jelenlegi életedet 3 hónapra csak hogy neki kényelmesebb legyen? Ha kilogikázta a baby sittert akkor logikázza ki a többit pl a gyerekszállítást. Ha te nem várhatod el tőle hogy q saját idejében ő vigyázzon a saját gyerekére, akkor ő sem várhatja el hogy majd te igazodol hozzá pl egy költözéssel.
Amúgy lehet a gyereknek is elég lenne a babysitterből egy hónap alatt.
Illetve, ha a babysittere bízza a gyereket akkor egyben kezeskedik is azért. Ha rosszul sül el az az ő felelőssége is.
Kérdező, hogy alakult a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!