Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális dolog? Tényleg...

Ez normális dolog? Tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés

Férjemmel már együtt élünk, külön a szüleinktől. Meg volt beszélve, hogy 2 hét múlva hétvégén megyünk le mindketten az ő szüleihez megünnepelni az anyja születésnapját és a férjem névnapját. Erre most kitalálta 2 nappal ezelőtt, hogy ő nélkülem lemegy ezen a hétvégén, mert hirtelen most akarja megtartani a névnapját, nem jó ahogy alapból meg volt beszélve, mert szerinte nem jó ötlet keverni a kettőt...(A névnapját meg egy szülinapot)

Majd rákérdeztem, hogy amikor a családból 5 ember szülinapja lett egyszerre tartva azzal miért nem volt baj, szerinte azért mert azok mind szülinapok és az úgy más. Most tényleg velem van a baj, hogy ezt nem tudom normális indoknak venni, hogy ne keveredjen a kettő?

2024. jún. 22. 09:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én próbáltam is vele beszélni, mondtam, hogy szeretnék menni, hiszen a héten úgy dolgozott hogy minden nap csak 1 órát tudtunk együtt tölteni. Erre ő elkezdett lebeszélni róla, bármit mondtam hogy meg lehetne oldani, előjött egy újabb kifogással majd amikor egyenesen rákérdeztem, hogy mondja meg nyugodtan ha nem szeretné hogy menjek, nem fogok megsértődni, ő csak annyit mondott, hogy ő örülne neki, csak nme lehet megoldani (és elkezdte ugyanazokat sorolni, amikre előtte mondtam megoldást) és ezért nem értem, hogy most tényleg ez lenne az indok, hogy nem akarja egybetartani a kettőt?
2024. jún. 22. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Te leszel a téma. Anyuval megbeszélnek mindent. El akar menni egy kicsit panaszkodni. Könnyíteni a lelkén. Ennyi.
2024. jún. 22. 14:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

“Nem jo otlet keverni a nevnapot meg a szulinapot.”

Hat, mi juniusban szoktuk unnepelni: anyukam-batyam nevnapjat, apum szuli-nevnapjat, ferjem fianak szulinapjat es az en szulinapomat. Mi ebbol nem csinalunk problemat. Szerintem is valahova mashova akar elmenni a ferjed.

2024. jún. 22. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
A férjed nem az anyjánál lesz. Legabbis nem végig. Hidd csak el..
2024. jún. 22. 23:35
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Téged miért zavar, hogy nélküled megy az anyjához?

Én pl. tök örülök, amikor a barátom elmegy nagyritkán, mert olyankor enyém a lakás, beülhetek 3 órára a kádba, főzhetek olyan ételt, amit én szeretek de ő a szagát sem és sorolhatnám.

Nekem tök jó kikapcs, az a 1,5 nap egyedüllét :)

2024. jún. 23. 07:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15

Felpontoztalak, mert alapjáraton igazat mondasz, de itt például tök nagy hülyeséget.

Én is szeretem, mikor a férjem lelép az anyjáékhoz a két gyerekkel, én meg sziesztázhatok végre, de az azért nagyon más a kérdezőnél.

Direkt úgy szervezi le a férje, hogy ő ne mehessen, mert hirtelen jött ötlet blabla, ahova a felesége NE jöjjön...

Egy hét múlva úgyis mennek közösen, nyilván nem két utcányira laknak ha vonattal kell menni, mi olyan sürgős és életbevágó?

Oké, a férjének nevenapja van, ne ünnepeljék együtt az anyja szülinapjával. De ez még nem indok arra, hogy a feleségével ne ünnepelje együtt a nevenapját, hanem az anyukájával, kizárólagosan a saját felesége nélkül!

Nonszensz. Ismétlem, ha a férjem így lelépegetni az anyjához hogy én most akkor nem mehetek vele, ráadásul úgy, hogy ünnepelnek is valamit, ilyen gyanús háttérrel, hogy amúgyis mennénk egy hét múlva...hét hétfőn a válási papírok várnák őt az asztalon.

2024. jún. 23. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az anyja kérte. Sajnos az én anyám is szokott olyat mondani, hogy xy alkalmakkor menjek haza egyedül, hogy a család együtt legyen..neki a párom nem tartozik a családba.
2024. jún. 25. 09:26
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 csak a párom anyja pont nem ilyen... ő mindig kérdezgeti, hogy én miért nem vagyok ott, ha a párom egyedül megy le valamiért
2024. jún. 25. 11:36
 19/19 veszettkecske válasza:
Nem veled van a baj, de remélhetőleg nincs is nagy baj, de mindenképp őszintébben meg kell beszélni ezt a dolgot, vagy esetleg türelemmel megvárni mi fog belőle kisülni... Te beszéltél azóta anyósoddal erről, hogy most pl miért nem "mehetsz", mikor Te szeretnél menni?
2024. júl. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!