Ez normális dolog? Tényleg velem van a baj?
Férjemmel már együtt élünk, külön a szüleinktől. Meg volt beszélve, hogy 2 hét múlva hétvégén megyünk le mindketten az ő szüleihez megünnepelni az anyja születésnapját és a férjem névnapját. Erre most kitalálta 2 nappal ezelőtt, hogy ő nélkülem lemegy ezen a hétvégén, mert hirtelen most akarja megtartani a névnapját, nem jó ahogy alapból meg volt beszélve, mert szerinte nem jó ötlet keverni a kettőt...(A névnapját meg egy szülinapot)
Majd rákérdeztem, hogy amikor a családból 5 ember szülinapja lett egyszerre tartva azzal miért nem volt baj, szerinte azért mert azok mind szülinapok és az úgy más. Most tényleg velem van a baj, hogy ezt nem tudom normális indoknak venni, hogy ne keveredjen a kettő?
“Nem jo otlet keverni a nevnapot meg a szulinapot.”
Hat, mi juniusban szoktuk unnepelni: anyukam-batyam nevnapjat, apum szuli-nevnapjat, ferjem fianak szulinapjat es az en szulinapomat. Mi ebbol nem csinalunk problemat. Szerintem is valahova mashova akar elmenni a ferjed.
Téged miért zavar, hogy nélküled megy az anyjához?
Én pl. tök örülök, amikor a barátom elmegy nagyritkán, mert olyankor enyém a lakás, beülhetek 3 órára a kádba, főzhetek olyan ételt, amit én szeretek de ő a szagát sem és sorolhatnám.
Nekem tök jó kikapcs, az a 1,5 nap egyedüllét :)
15
Felpontoztalak, mert alapjáraton igazat mondasz, de itt például tök nagy hülyeséget.
Én is szeretem, mikor a férjem lelép az anyjáékhoz a két gyerekkel, én meg sziesztázhatok végre, de az azért nagyon más a kérdezőnél.
Direkt úgy szervezi le a férje, hogy ő ne mehessen, mert hirtelen jött ötlet blabla, ahova a felesége NE jöjjön...
Egy hét múlva úgyis mennek közösen, nyilván nem két utcányira laknak ha vonattal kell menni, mi olyan sürgős és életbevágó?
Oké, a férjének nevenapja van, ne ünnepeljék együtt az anyja szülinapjával. De ez még nem indok arra, hogy a feleségével ne ünnepelje együtt a nevenapját, hanem az anyukájával, kizárólagosan a saját felesége nélkül!
Nonszensz. Ismétlem, ha a férjem így lelépegetni az anyjához hogy én most akkor nem mehetek vele, ráadásul úgy, hogy ünnepelnek is valamit, ilyen gyanús háttérrel, hogy amúgyis mennénk egy hét múlva...hét hétfőn a válási papírok várnák őt az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!