Ez normális dolog? Tényleg velem van a baj?
Férjemmel már együtt élünk, külön a szüleinktől. Meg volt beszélve, hogy 2 hét múlva hétvégén megyünk le mindketten az ő szüleihez megünnepelni az anyja születésnapját és a férjem névnapját. Erre most kitalálta 2 nappal ezelőtt, hogy ő nélkülem lemegy ezen a hétvégén, mert hirtelen most akarja megtartani a névnapját, nem jó ahogy alapból meg volt beszélve, mert szerinte nem jó ötlet keverni a kettőt...(A névnapját meg egy szülinapot)
Majd rákérdeztem, hogy amikor a családból 5 ember szülinapja lett egyszerre tartva azzal miért nem volt baj, szerinte azért mert azok mind szülinapok és az úgy más. Most tényleg velem van a baj, hogy ezt nem tudom normális indoknak venni, hogy ne keveredjen a kettő?
Ilyen átlátszó hazugsággal már hétfőtől nem lenne a férjem.
Mi az hogy ő most azonnal lemegy az anyjához, kikötötten nélkülem és névnapoznak? Amikor amúgy senkit nem érdekel egy névnap, miért ne lehetne szülinappal együtt tartani? Nem hogy vonatra szálljon bas*ki és elmenjen az anyjához cs*cset szopni. :D
Nem a névnapon van a hangsúly, hanem hogy egyedül szeretne menni. A névnap csak kifogás.
Téged zavar, ha egyedül megy a férjed oda? Ha zavar, miért?
Mondd el neki, azért vagytok házastársak. Az őszinte kommunikáció minden kapcsolatban előny.
"Zoli, egy kicsit zavar, hogy nélkülem mész, és ilyen későn szólsz, már mindent átszerveztem, hogy tudjak veled menni. Nyugodtan menj egyedül, de legközelebb szólj előbb."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!