Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bemutatod a párodat a...

Ha bemutatod a párodat a szüleidnek, szoktad bármelyiküket előre figyelmeztetni, felkészíteni?

Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem értelek. A szülöknek szólok, hogy holnap eljön X, hogy megismerjétek. A páromnak meg, hogy holnap elmegyünk a szüleimhez.
2024. jún. 14. 16:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Például, kerülendő témák?
2024. jún. 14. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Hát, néha nem árt...
2024. jún. 14. 16:32
 4/7 Katona Dius ***** válasza:
93%

Mikor a férjemet 11 éve hazavittem, szóltam anyámnak, hogy a pasas tetovált, piercinges rocker. (Nem szereti se a tetkót, se a testékszert.)

De nem mondtam, hogy fogja vissza magát. Férjemet sem kell félteni, megmondja a magáét, ha valaki bunkózik vele. Össze eresztettem őket, lemeccselték. Azóta szent a béke, fiaként szereti anyám is férjemet, férjem is szereti anyámat.

2024. jún. 14. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
12%
nem szoktam 5 percenként bemutatni dugópajtikat
2024. jún. 14. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Én kerek-perec megmondtam a barátomnak, hogy a családomnak nevezett emberek nagyrésze egy idióta, és készüljön úgy.

Ja, és úgy, hogy bármit kérdeznek, az burkolt beszólogatás és kemény faggatózás lesz - de még így is sikerült olyat mondaniuk, amit már ő sem vett lazára, hanem kiosztotta őket.

Nem is értem, miért csak évente egyszer megyünk hozzájuk :D

2024. jún. 15. 08:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Nálunk ilyesmi konfliktus nem volt, de engem az ilyen látogatások után elég hamar otthagynak.
2024. jún. 18. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!