Szerintetek "gáz", hogy nem akarok karácsonyi ajándékozást?
Ne is mondd...
Hipermarketben üzletsoron dolgozom, és már novembertől bámulom a karácsonyi giccsek halmazát. Ehhez hozzájön még decembertől a karácsonyi kornyikák reggeltől estig történő üvöltetése. Hozzájön ehhez az emberek rohama, kiegészítve azzal, hogy december közepére már mindenki idegbeteg, elvégre a szeretet ünnepe közeleg. Mire eljön karácsony, én lestrapált és holtfáradt vagyok, semmi időm és energiám nem volt vásárolni mindenkinek valami apróságot, mert anyagilag mi nem engedhetjük meg, hogy vagyonokat költsünk ajándékra. Pár éve statáriumot hírdettem. Senkinek nem veszek semmit,csak a kicsi gyerekeknek veszünk valami ajándékot, de karácsony első vagy második napjára elhívom a családot egy ünnepi ebédre, amit a férjemmel közösen készítünk. Csak olyan karácsonyi zeném van, amit nem játszanak naponta orrba szájba kétszázszor, azt hallgatjuk, jókat eszünk és beszélgetünk. Nálunk bevált, mindenki jól érzi magát, és senki nem veri magát anyagi csődbe. Azóta nálunk a karácsony tényleg a szeretetről szól, és én is feltöltődöm az alatt a pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!