Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak most...

Nem tudom mit csináljak most h összevesztünk és elköltöztem! (? )

Figyelt kérdés
Az történt hogy kaptam ma töriből egy kettest de nem mondtam meg hanem eltitkoltam mert ma volt a suliban halloween party utánna pedig mentem volna barátnőmhöz aludni!Elmentem a bulira egyszer csak csörög a telefonom...anyukám hív! Felveszem és csak ezt hajtja a telefonban:Kaptál ma rossz jegyet?mondom kaptam egy kettest ígycsinál:Hova dugtad el az ellenörződet?mondom nem is dugtam el!De csak ezt mondja hova dugtad el?stb. Utánna ezt mondta vagy felhívsz 10 percen belül h hol az ellenörződ vagy odamegyek és azt csinálom amire nem lennél büszke az osztálytársaid sőt az egész iskola előtt! Eltelt 10 perc!Jött értem a bulira elhívott a suli egy olyan sarkába ahol senki sem volt és csak ezt mondta:hol az ellenörződ? de vagy 20 szor! Mondtam neki h nincs nállam! Vittem a bulira maggamal azt a cuccot amibe a barátnőméknél lettem volna!Kiborigatta a mindenki előtt a cuccomat meg mindent és csoda! Nem találta meg az ellenörzőmet! Hazaráncigált és hol volt az ellenörzőm?ott az íróasztalon! Közben a kocsiban hazafelé megpofozott én meg közben azt mondtam h (mivel a szüleim elváltak)inkább költözök apához!Bementünk bejött a szobámba hozott egy zsákot ígycsinál nekem költözhetsz apádhoz gyorsan pakolj össze és már viszlek is! Összepakoltam és eljöttem apukámhoz apa szerint igazam volt bár egyből elkellett volna mondanom! Szerintetek most mit csináljak? 13/L
2010. okt. 29. 19:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%

én nem tudom, mit csinálj

de aszt megköszönném ha felpontosznál, meg a többiek is

köszi

2010. okt. 29. 21:19
 12/22 anonim válasza:
100%
valami csak történt, hogy anyukád felhívott, hogy aptál -e jegyet?meg egyből ideges volt?
2010. okt. 29. 21:43
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Dehogy költöztél el.Kidobtak.A kettő nem ugyanaz.

Majd anyád lehiggad,és megbeszélitek.Tény hogy ma nem te viselkedtél éretlenül,hanem ő.Magába szállhatna,de erre senki nem fogja kényszeríteni.Valaki megrakhatná,és akkor nem lenne idegbeteg.

2010. okt. 29. 22:43
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
én is 13/L vagyok. van kedved dumálni erről a témáról? :):(
2010. okt. 29. 23:29
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem jó terrorban élni, remélem édesapádnál sokkal jobb lesz.Ha ott nyugodtabb az életed maradj ott,barátokat úgyis találsz ott is.Az édesanyád meg elgondolkodhatna h mit csinált veled,mindenesetre az apukádnak ne adj okot h ő is ilyen legyen, ha jól kijöttök az anyukád talán magába száll.Amit csinált veled(még ha vaj van a füled mögött is) az megalázás volt.Egy gyermeknevelés nem ilyen.Ez terror,remélem nem leszel lelki beteg.Fel a fejjel!
2010. okt. 31. 13:37
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Eltitkolod a kettesedet, bulizni mész, utána a barátnődhöz, anyukád meg egy terrorista? Hát hol vannak a jogaid? Nehogy már azt higgye az anyukád, hogy felelősségteljes felnőttet nevelhet belőled. Egész biztosan ez az első rossz jegyed, most hazudtál először, minimum egyetemre készülsz, ne hagyd Magad! Tizenhárom évesen egész biztos, Te tudod jobban miről szól az élet. Most menj apuhoz, használd őt egy darabig, én ahhoz kívánnék erőt az anyudnak, hogy ne engedjen többet vissza.
2010. okt. 31. 16:45
 17/22 anonim válasza:
73%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:45

teljesen igaza a válasz írójának.egy buta liba vagy.apud meg azért várt tárt karokkal, mert így keresztbe tehet anyudnak, de majd ha nála is viselkedsz,hipp-hopp anyudnál találod magad újra.

2010. okt. 31. 20:29
 18/22 anonim ***** válasza:
10%

Ez az utolsó pár válasz nagyon durva. Egy eltitkolt rossz jegy és hazugság sem indok arra, hogy valakit nyilvánosan megalázzunk és ütlegeljünk. Elég szomorú, ha valaki így gondolkozik.

Az pedig, hogy az apját mocskoljátok, hogy biztos csak keresztbe akar tenni az anyjának ahhoz megint csak gratulálni tudok, az ilyen megnyilvánulások miatt érzem kellemetlenül magam azért, mert nő vagyok.

2010. okt. 31. 22:00
 19/22 anonim ***** válasza:

egy IGAZI anya nem ilyen.

nem tudom mit műveltél még, vagy mi van még a háttérben, de ennyitől nem akad ki.

2010. okt. 31. 23:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az első eset, amikor hazudtál anyukádnak. Én is hazarángattalak és felpofoztalak volna.Megúszhattad volna ha őszinte vagy. Apukád most örül,hogy kersztbe tehet a volt feleségének, te meg majd akkor jössz rá,milyen jó volt anyádnál, amikor apád elkezd nevelni.Más ám egy-két napot töltenni valakivel,mint együtt élni...
2010. nov. 1. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!