Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felkérnétek a gyereketek...

Felkérnétek a gyereketek keresztapjának a testvéretek exét? Hogy esne nektek, ha ez történne?

Figyelt kérdés

Igazából én úgy ahogy kívülálló vagyok, és már nem is mai a történet, csak érdekel mit gondolnak erről a helyzetről mások.

Két nővérem van, az idősebbiknek vannak gyerekei, és az első gyereknek én vagyok a keresztanyja és a kisebbik nővérem expasija a keresztapja. Már akkor az expasija volt, amikor a keresztapja lett a gyereknek. Azért alakult így, mert a gyerek apjának (sógoromnak) a nagy haverja volt, már régről. Viszont így, hogy a kisebbik nővéremmel nem mondhatni, hogy teljes békességben szakítottak, szerintem ez egy jó hülye döntés volt, főleg úgy, hogy sógoromnak van öccse, tehát lett volna más lehetőség is rajta kívül a keresztapaságra. Ha velem csinálják ezt nővéremék, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoznak (minden családi eseményen az exemet kell bámulnom), biztos megsértődök én is, ahogy szerintem a másik nővérem meg is sértődött. De mondom, amúgy ez már nem mai eset, a vicc az, hogy se a kisebbik nővérem nem jár hozzájuk, de mostmár a keresztapuka se, mert megszakadt a nagy barátság sógorommal.

máj. 27. 17:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a történtek miatt megromlott a kérdező ifjabbik és idősebbik nővérének a viszonya, ezért az ifjabbik keveset látogatja az idősebbet. Ebből következően keveset találkozik annak gyerekével is.

Ezek teljesen logikus, egymásból következő dolgok, nem értem, mit csodálkozik rajta valaki.

A kérdező írta, hogy egyébként már megszakadt a két férfi között az a hú de nagy barátság, és az keresztapa, egyben ex, egyben apuka régi haverja szintén nem foglalkozik a kisgyerekekkel. Na, ezért aztán marhára érdemes volt felkérni keresztapának!

máj. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!