Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a türelmetlen, vagy...

Én vagyok a türelmetlen, vagy a párom nem elég figyelmes?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok...

Nagyon szerelmes vagyok a páomba, még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de én még mindig ebben a hülye szerelem állapotban vagyok, hogy hol lebegek, és vigyorgok, hol meg totál letargiába esek...

Hogy mi miatt? Mert a szerelmem nagyon sokat dolgozik. Én is, de nem fizikai melót, szal nekem több időm van agyalni. De az a baj, hogy én imádok üziket írogatni, telefonálni nem annyira, de most még annak is örülök, hogy hallom a hangját. Ill. örülnék. Én nem akarom hívni, mert elég kiszámíthatatlanul melózik, nem akarom zavarni, tehát sms-eket sem küldözgetek, csak facebook-on írok neki. Ott néha többet, mint kellene, de megbeszéltük, hogy nem sértődöm meg, ha nem olvassa végig figyelmesen, a fontos dolgokat úgyis megbeszéljük. De úgy általában 4-5 naponta látjuk egymást, és akkor hót fáradt, viszont mindennap kerül gép elé, és sosem válaszol semmit, pedig nekem már annyi is elég lenne, hogy vettem, élek, vagy ilyesmi, azért a munkája sem egy életbiztosítás.

Én akarok sokat, vagy ő nem figyelmes, hogy sosem válaszol? Egyenlőre nem tudok rá haragudni semmiért, ezért sem, de azért nagyon-nagyon rosszul esik, hogy nem válaszol.

(Ja, és ő telefonálni meg azért nem telefonál, mert sosincs pénz a kártyáján, én föl akarom neki tölteni, de nem hagyja a hülye férfi büszkesége miatt, vagy talán csak erre hivatkozik, hogy nem hív föl. Tényleg nem tudom, és annyira bánt a dolog.)

:..(

2010. okt. 29. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon ráakaszkodsz szerintem és le fog rázni. Kicsit le kéne sz...rni, máris azonnal futna utánad!
2010. okt. 29. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azt akartam írni mint az első. Ha pár napig le se szarod, rohanni fog utánad.
2010. okt. 29. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani, hogy egy kapcsolatban soha nem egyformán szerelmes mindkét fél. Időben változó, de most úgy tűnik, hogy te sokkal szerelmesebb vagy, mint a párod.

Kérdés, mennyire gondolja komolyan a kapcsolatotokat. Másban is figyelmetlen, pl. ha együtt vagytok, vagy csak a telefonálást és az válaszokat hanyagolja.

Én azt hiszem kicsit komolyabban elbeszélgetnék vele, hogy neki mit jelent ez a kapcsolat.

2010. okt. 29. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem minden pasi elfutna messzire egy ilyen nyomulós csajtól. Állandóan írogatsz? Csoda, hogy még nem unta meg. Hagyd egy kicsit, sokkal jobban fogsz neki hiányozni! A legtöbb pasi nem az a telefonon csevegős típus, ne várd ezt tőle, várd meg, amíg ő hív fel! Majd ha akar, megoldja valahogy, szerintem azért merült le a pénze, hogy ne kelljen hívnia állandóan téged. Változtass, különben le fog lépni!
2010. okt. 29. 15:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Szóval őt hagyjam békességbe, én meg szenvedjek.

Ezzel az erővel már inkább dobnom kéne... :(

2010. okt. 29. 16:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Mmint kb. ugyanannyira fájna az is, mint most, hogy szarik a fejemre.
2010. okt. 29. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg túl rámenős vagy és ezt a pasik többsége nem viseli el. Most vagy azt teszed, hogy szarsz a fejére, nem keresed, és akkor garantáltan ő fog, vagy otthagyod. Az utóbbinak azért lenne több értelme, mert egy kapcsolatban szerintem nincs helye a taktikázgatásnak.Olyat kell keresni akinek így is jó vagy.
2010. okt. 29. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi üzenetet írsz egy nap neki Facebook-on? Biztos vagyok benne,hogy egy kicsit túlzásba viszed,de a párod is lehetne figyelmesebb.Nem attól lesz férfi,hogy megjátsza a macsót,aki nem udvarol,nem kedveskedik és nem tudatja a barátnőjével néha,hogy hiányzik neki és gondolt rá.Ebbe még soha senki nem halt bele és nem is titulálták melegnek.Ha neki nincs igénye arra,hogy naponta megerősítést kapjon arról,hogy még mindig hiányolod,attól ő még figyelembe vehetné,hogy neked ellenben ezek a dolgok kellenek.

Szerintem kevés lány van,aki ne szeretne napközben egy szerelmes vagy legalábbis kedves üzenetet,sms-t kapni a párjától.Ezek apró dolgok,nem kell hozzá több milliós fizetés,hogy valaki így okozzon örömet a másiknak.

Természetesen kordában kell tartani ezt és nem elhalmozni napi több tucat üzenettel,mert az már zavaró lehet.Hagyjuk élni is a másikat,de ne tegyünk úgy,mintha csak a személyes találkozásoknál lennénk szerelmespár és a távolt töltött 4-5 nap alatt pedig,mint két idegen,akik nem zavarják meg egymás köreit.

2010. okt. 30. 01:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utsó, ez igazán hasznos válasz volt, nagyon jól megfogalmaztad az érzéseimet. Az utóbbi héten csak 2 naponta írtam neki, és csak levelet sms-t vagy telefont meg sem próbáltam. Igaz, nem voltak rövidek, de 2 nap alatt szerintem ennyi nem sok.
2010. okt. 30. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!