Egy anya megengedheti magának, hogy úgy beszéljen a gyerekével, ahogy akar?
Figyelt kérdés
itt értem a sértő szavakat2010. okt. 28. 15:57
11/12 anonim válasza:
Az obszcén szavak használata, a folyamatos káromkodás, a mocskos beszéd a tettlegességig fajuló ordibálások nálunk mind alapműveltség és mondhatom, büszke vagyok rá. -.-
Persze, megengedhet mindent magának, de akkor a gyerek is. Ez vaaan.
12/12 kecskefészek15 válasza:
Háát az attól függ... Ha viccesen trollkodik, és esetleg becsúszik 1-2 obszcén tartalmú szó, de tényleg csak viccből csinálja, az okés. Én otthon anyával meg a barátjával is szoktuk oltogatni egymást (én csak ultrafutó humornak hívom ezt az oltogatást, mivel mindketten ultrafutók), de ha már komolyan gondolja, az már nagyon ütős, és bántó is tud lenni. Kérdező, ha csinálták ezt veled, hogy durván megbántottak ilyen szavakkal, akkor ülj le beszélni egy kicsit az illetővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!