Mi volt a legsötétebb,legdurvább családi titok amire rájöttél,megtudtál? Hogy jöttél rá vagy elmondása,ki mondta el?
Öregapám megcsalta nagymamámat, amikor az tartósan kórházban volt anyámmal szülés után, mert anyám ilyen beteges gyerek lett.
Aztán az a nő terhes lett, szülés után nagymamám elment meglátogatni a kórházba egy barátnőjével a gyereket, hogy öregapámé-e vagy se. Szerintük nem, de 100%-ban soha nem lett biztos. Nem is tudom anyám meg nagybátyám tudja-e ezt a szotrit, vagy csak engem avatott be nagymamám egy gyenge pillanatában.
Apám részéről a nagyapám apja (az az a dédnagyapám) megvette a feleségét,hogy kapjon a családi öröklésből...a dédnagymamám az egy házi cseléd volt konkrétan és vagy 10 évvel fiatalabb volt a dédnagyapámnál ...elég durva volt ez felnőttként megtudni apámtól D:
A másik az szintén apai ágról a dédnagymamámnál volt érdekes a sztori (ezt is már csak felnőttként tudtam meg): üknagymamámnak volt egy ikertestvére, akinek nem lehetett gyermeke és emiatt az én üknagymamám konkrétan odaadta neki a lányát (dédit),mert neki már volt bőven elég és ezzel a dédimnek jobb életet akart adni,mert az üknagymamám ikertestvére egy pénzesebb férfihez ment.Mondták hogy amikor a dédi is ezt megtudta sokáig úgy fogta fel hogy az anyjáéknak ő nem kellett :((
Uhh, #26, ha jól értem, akkor a tesód biológiai apja az apai nagyapád?
Nálunk a nagy titok: apám 19 évesen börtönben ült több évet nemi erőszak miatt. Sosem beszéltek róla. A halála után tudtuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!