Hogy nyugtassam meg a családomat, hogy a gyakori kérdések nem veszélyes?
Már régóta a gyakori kérdések politikai közösség tagja vagyok. Nagyon sok jó emberrel megismerkedtem itt. Viszont a feleségem és a gyerekeim el akarnak tiltani az oldaltól mert szerintük bűnözők járnak ide. Olvastak egy hülye cikket:
Ez a cikk óta teljesen be vannak parázva, félt engem az asszony meg a gyerek. Segítsetek, hogyan tudnám meggyőzni őket, hogy biztonságos az oldal?
3. oké, de az az 1.5 millió az túlzás. A legtöbben csak valamikor regisztráltak, mondjuk 12 éve, és egyszer feltettek egy kérdést, vagy azt se. Meg azokról ne is beszéljünk, akiknek több fiókjuk is van. Ha azt nézzük, hogy pl. egy-egy évben hány aktív használója volt az oldalnak, akkor a másfélmillió töredéke jön ki. Én nagyon sokakkal beszélgettem itt 10-15 éve, nagy részük már egyáltalán nem lép be a fiókjába.
Igaz, ez nem tartozik a kérdéshez, de ne állítsuk már be a gyakorikérdések oldalt valami szuperlátogatott, szupersokfelhasználós, number one oldalnak!
Mutasd megy nekik.
És aszt is mód el jogy itt nincs semilyen rabló.
Mega ha nem írod ki a neved nincs báj.
Meg nem tudom jogy tudnak el rabolni
Mutasd megy nekik.
És aszt is mód el jogy itt nincs semilyen rabló.
Mega ha nem írod ki a neved nincs báj.
Meg nem tudom jogy tudnak el rabolni
Troll jelentve.
,,A gyakorira járnak fel bűnözők"
Aberrált emberek a világon mindenütt vannak, nem csak itt, ezen az oldalon. Egyes felmérések szerint egy ember az élete során átlagosan 4-5 gyilkos mellett halad el. A baj bárhol utolérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!