A sógornőm megint elrakta a polcról a csontokat,és én emiatt kiakadtam? Férjem mar unja és válni akar?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha a flúgos sógornőm miatt romokban a családi életünk?ápr. 16. 14:47
1/16 anonim válasza:
Wtf? Milyen csontok és mit un a férjed?
2/16 anonim válasza:
Lassan lehet menni kukoricát farkalni, és megnyugszol.
3/16 anonim válasza:
Valahogy amint elnézem, hiába tettélbele apait anyait, hogy a csontok rejtve legyenek, de csak jönnek elő a csontvázak, csak nem tudod megállítani, pedig minden honnan próbálod elnémítani és tiltatni, hogy ne derüljenek ki az elásott dolgok, de csak jönnek elő, folyamatosan jönnek a felszínre, és még fognak is, hiszen van még mi feljöjjön és a folyamot nem tudod megállítani.
4/16 anonim válasza:
Bocs de ez nagyon gyenge lett. Szégyen az igazi húsos-csontos kérdéshez képest. Az igazi klasszikus, ne akard így meggyalázni.
6/16 anonim válasza:
Mondtam neked, hogy a szeretődre ne zárd be a szekrényajtót amikor megjön a férjed, most kiborult a csontváza 🙄 Hagytad volna szegényt az balkon át távozni.
7/16 anonim válasza:
Hát, ez elég béna... a húsos-csontos legalább beleadott apait-anyait...
10/16 anonim válasza:
Lefordítaná valaki, hogy egy halandó is megértse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!