Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszítettetek már el családtag...

Veszítettetek már el családtagot vagy barátot balesetben vagy más értelmetlen módon?

Figyelt kérdés
Mit éreztetek? Hogy lehet ezt feldolgozni? Volt olyan pozitív gondolat, ami segített kicsit? Mert nagyon rám férne.
2010. okt. 27. 08:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

A szomszéd lányt,és egy kedves ismerőst a faluból.

A mai napig nem felejtettem el azt a napot, és hogy pont az eső miatt nem mentem ki a buszhoz és nem szálltam fel rá!

[link]

[link]

2010. okt. 27. 09:13
 12/15 anonim ***** válasza:
:'(
2010. okt. 27. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:

17 éves voltam, amikor egy barátnőmet vesztettem el, autóbaleset volt, illetve pontosabban halálra gázolta egy autó, mikor egy közös ismerősünkhöz tartott, vártuk, azt hittük, h az anyukája nem engedte el, mert a félévi bizonyítványában bukásra állt matekból...

Hónapokig tartott, míg feldolgoztam.

Anyukámat tavaly vesztettem el, azt is ki lehetett volna védeni, csak nem ért időben ki a mentő, és hiába jött rohamkocsi, nem volt rajta hozzáértő személyzet, csak egy sofőr és egy mentőápoló volt, orvos nem.

Mai napig sírok, ha eszembe jut, és nem is érzem úgy, h egyhamar feldolgozom.

29/N

2010. okt. 27. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, kértél pozitív gondolatot, az elviseléshez.

Én mindig arra gondolok, h anyu jó helyen van, és ha majd eljön az én időm, várni fog rám a másik oldalon.

Addig is szeretnék úgy élni, h ha lát, akkor büszke legyen rám, és az unokájára!

2010. okt. 27. 14:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer mindenkinek, aki válaszolt, sokat segítettetek. Sok erőt kívánok Nektek is a veszteségek feldolgozásához.
2010. okt. 27. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!