Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? A...

Szerintetek ez normális? A párom nővére

Figyelt kérdés

Szóval ünnepekre a páromnál aludtam és itt volt a 33 éves nővére is.

Egyik reggel arra keltem( 2 éve vagyunk együtt 17-19 évesek és külön szobában alszunk) hogy a nővére FÉLMEZTELENÜL kiabál neki, hogy jöjjön. Egy póló volt rajta és a szobájából jött ki. Semmi baj nem volt nem történt semmilyen baleset, se semmi. Egyedül voltunk itthon csak hárman.

Szerintetek ez normalis? Vagy csak en reagalom tul? Az en ocsem elott meg rovidebb nadragot vagy kivagottabb felsot se veszek fel otthonra se ezek meg itt pucerkodnak egymas elott

ápr. 2. 08:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
85%

En 33 eves vagyok, minap nalam volt a 33 eves testverem. At kellett oltoznom , nem zavartam ki a szobabol. Amugy pont le se sz@rta , hogy oltozkodom. Szerintem ram sem nezett. Tudod testverek kozt nem szabadna problemanak lennie. Mivel nem is meztelennek latod a sajat testveredet. Nem egy nemiszervet latsz. Vagyis nyilvan azt latja , hogy vannak melleim , de azt nem , hogy huuu de jo csocseim vannak.

Szerintem aki feszeng a sajat csaladtagjai elott puceran az surgosen kezdjen magaval valamit mert szerintem sokkal undoritobb es perverzebb feszulni a testvered elott mint felpuceran hozza szolni. Mert jo esetben a szexualitas mint olyan egyik felnek se jut eszebe.

Amugy csak , hogy tisztaban legyel kicsilany. Te elhetsz ott es fizethet a baratod barmennyit. A nover mindig otthon lesz ott es sose lesz vendeg.

Azt sose fogom bekajalni hogy remek a kapcsolat mikor csak este a taki alatt sotetben mutatkozol puceran. Hat ez borzalmas komolyan. Megiscsak a parod.

ápr. 2. 12:35
 32/46 anonim ***** válasza:
81%

Szóval ünnepekre a páromnál aludtam és itt volt a 33 éves nővére is.

Ezt irtad... azota mar ott laksz , lakbert is fized a kanod, es kulon szobaban nehogy teherbe ess...

Na ez egy nagyon atgondolatlan kamu kerdes lett.

ápr. 2. 12:37
 33/46 anonim ***** válasza:
87%

Szóval ünnepekre a páromnál aludtam

a nővér a vendég én lakom ott

Naaaaa, nem ér mindig mást mondani :D

ápr. 2. 12:39
 34/46 anonim ***** válasza:
4%
MIndenki a bugyin rugózik, a kérdező is, de hogy a pasija apja fogdossa, az mindenkinek rendben van...
ápr. 2. 12:39
 35/46 anonim ***** válasza:
84%

Azert mert ez egy hazugsag mint ahogy a kerdes is.

Olyan nincs, hogy a szulok kulon szobaban altatjak oket mert felnek a terhessegtol, de apu fogdossa a kicsilanyt mig a nover pucer pics@aval jarkal.otthon.

Baromsag az egesz

ápr. 2. 12:41
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
31, azért nyilván egy gyors átöltözés az más, mint egész nap, vagy órákig, tartósan egymás előtt pucérkodni.
ápr. 2. 12:42
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
35, ja, főleg külön lakásban vannak, a kutya nem felügyeli őket, majd pont az védi a terhességtől a 17 évest, hogy van két szoba...
ápr. 2. 12:43
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

36 , bar en nem szoktam orakig pucerkodni a tesom elott , de nem.hiszem , hogy nagyon mas lenne. Nem gondolnam , hogy egy pucer not latna a tesom akkor se ha 2 orat ulok elotte egy poloban bugyi nelkul.

Egyebkent a kerdezo se azt irta, hogy 0-24 bugyi nelkul van a teso. Csakhogy reggel egy poloban volt, ugy hivta ki a tesojat. Gondolom feloltozott idovel.

Elasnam magam szegyenemben ha a pucer tesom latvanya feszultseget keltene bennem. Vagy behanynek ha az en pucer latvanyom benne keltene rossz erzest.

ápr. 2. 12:47
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Javitom ... nem rossz erzest... hanem barmilyen erzest...

Szemem se rebbent eddig ha meztelenul lattam meg a tesom. Neki se ha engem. Ez a normalis. Minden mas erzes abnormalis csaladtagok kozt.

ápr. 2. 12:49
 40/46 anonim ***** válasza:
43%
38, ok, szerintem meg akkor sem illik, és ennyi szégyenérzete azért legyen az embernek. Nyilván nekem sem fordul meg semmiféle szexuális tartalmat társítani a rokonaim felé, de pl nővérem előttem is gond nélkül átöltözik, ha a szülőknél vagyunk egy időben, és nekem egy kicsit kellemetlen, nekem ez sok, én pl. nem csinálom.
ápr. 2. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!