Szerintetek ez normális? A párom nővére
Szóval ünnepekre a páromnál aludtam és itt volt a 33 éves nővére is.
Egyik reggel arra keltem( 2 éve vagyunk együtt 17-19 évesek és külön szobában alszunk) hogy a nővére FÉLMEZTELENÜL kiabál neki, hogy jöjjön. Egy póló volt rajta és a szobájából jött ki. Semmi baj nem volt nem történt semmilyen baleset, se semmi. Egyedül voltunk itthon csak hárman.
Szerintetek ez normalis? Vagy csak en reagalom tul? Az en ocsem elott meg rovidebb nadragot vagy kivagottabb felsot se veszek fel otthonra se ezek meg itt pucerkodnak egymas elott
Na de nem volt meztelen...
Én is jártam úgy, hogy póló volt rajtam, hülye vihat éppen letépte a redőnyt a szobában, és nem fordult meg a fejemben, mikor kiszaladtam, hogy bahh, hát bugyi meg nincs rajtam, és hosszú pólóban se kéne futkosni Oké, csak a férjem meg a lányom volt.
Nekem meg az a fura, hogy a saját tesód előtt nem veszel fel rövid nadrágot.
Simán annyi lehetett, hogy észre se vette magát, hogy ébredés után még nem vett fel bugyit. Ennyi.
Ciki vagy sem, de anyu kivételével az egész családom meztelenül alszik. Ha maglátogatom őket általában ott is alszok. Ha arra ébredek, hogy majd' bepisilek, akkor a mosdó felé igyekezve (és csöndben azért fohaszkodva, hogy ne legyen foglalt) nem feltetlenül az az első gondolatom, hogy felöltözzek, de ezzel igy vannak a többiek is. Nem direktbe meztelenkedünk egymás előtt de nincs belőle tragedia, ha meglátjuk a másikat.
A szokások és normák csaladonként változóak. Mások szerint meg az a furcsa, hogy 2 év együttlét után is külön szobában alszotok. Ízlesek és pofonok...
Teljesen normális. Volt rajta póló, nem mutogatta a melleit. Gondolom, bugyi is volt rajta.
Nálunk a félmeztelen azt jelenti, hogy felül nincs semmi.
Te reagáltad túl.
És ez nem meztelenkedés! Nem volt meztelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!