Ha valaki családot alapít, miért feltételezi mindenki hogy ez gyerekkel is jár?
Sok heteró és nem heteró pár van, akik megfontolásból nem akarnak gyereket, ennek több oka is lehet: bizonytalan gazdasági környezet, lehetetlen örökbe fogadni melegeknek, valaki benne van már a korban, meddőség, egyéb.
Sok random ember miért ítéli ezt el? Miért nem dönheti el minden nő, hogy kitol-e valakit a lábai közül vagy sem? Szerintem az is teljesen valid érv, hogy egy gyerek lemondással jár, rengeteg pénzbe kerül, amit az ember magára is költhet. Ettől ők még ugyanúgy család maradnak.
50!
nézd azt a helyes srácot, Zsoltinak hívják, együtt járunk angolra, és elváltak a szülei/elhagyta őket az apja/lelepett az anyja
Totál normalis ilyet mondani, ha ismered a körülményeket. Amúgy meg nem az volt a téma, hanem a csonkacsalad kifejezés, amit te ezek szerint nem hallottál, nálam meg a gyerekemnel meg statisztikai adatkent szerepelt az iskolában.
51, hallottam, az volt a problémám, hogy hétköznapi beszédben nem használunk jogi fogalmakat, és egy tinit rohadtul nem izgat, kit hány és milyen nemű szülője nevel.
De felnőttként sem jutna eszembe, hogy ezt megemlítsem, ha beszélek valakiről.
(Pesti vagyok, lehet emiatt látjuk máshogy.)
Csak egy szösszenet/gondolat:
Két ember együtt* = párkapcsolat
Két ember együtt (azaz párkapcsolat) + gyermek** = család
Egyébként nagyon nyomatja a libsi propaganda hogy nem kell gyereket vállalni, lehetőleg legyetek melegek meg legyen 5 kutyátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!