Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó az én nézőpontom?! Nekem...

Jó az én nézőpontom?! Nekem az, , anya-lánya" kapcsolattal van bajom. Én egy 14 éves lány vagyok, sokszor mondja, hogy ha valami gondom van mondajm el neki.

Figyelt kérdés
de ez csak a,,látszat" mikor elszeretnék neki mondani valamit akkor az a válasz, hogy nem érek rá, mert takarítok majd ha ráérek, és rossz azt hallani, hogy neki a takarítás fontosabb mint a saját lánya...Mert mesélte h az ő anykája (mamám) és ő közte nem volt jó a kapcsolat...nem lehetett a mamának semmit se elmondani...Anyunak elmondtam h most bejön egy fiú...és ki az....és hogy péntekre gokartot tervezük a barátokkal, és ő is ott lesz, zömmel 16-17 évesek. (de ottlesz az eggyik bnőm aki szintén 14) és anyu nem akar elengedni...mert h 14éves vagyok és így meg úgy..hol ő ilyenkor már a disco-ba nyomta...én pedig csak egy napot szeretnék a barátokkal...:S és ma mikor mondtam neki mondta hogy persze öt lesz biztos a ....ikéd is ?! és anynira rossszúl esett, hogy elmondom neki h van egy srác, és így visszavág...meg az, hogy nem tudok vele semmit megbeszélni..pedig nekem fontos lenne, hogy valakinek ki önthessem a szívem..és már mondtam neki de ugyanolyan...meg mindig azzal jön h más örülne ha ilyen sorsa lenne h megkap ennyi mindent, és mondtam neki, hogy inkább ne vegyen meg semmit csak legyen jó anya, és elsírtam magam:S...ő meg csak kiabált tovább =( Kérlek segítsetek, bármilyen tanácsot elfogadok(: Remélem értitek a lényeget. (: Szerintetek én kérek sokat? Vagy amit kérek tőlle, az lenne a normális ?
2010. okt. 26. 17:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem engedném el a barátaival, de nem egy olyan pasival, akire hajt. Bocs, nem tartom magam konzervatívnak, de 14 évesen egy lány még nem érett komoly kapcsolatra, lelkileg semmiképp.
2010. okt. 26. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Hiába tiltod,akkor majd titokban lesz a pasival egy vc-ben....
2010. okt. 26. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Miert, ti 14 evesen nem voltatok szerelmesek senkibe???Az osszes baratnom szerelmes volt velem egyutt, volt, hogy tobben ugyanabba a sracba.Es mentunk egyutt parkba, jatszoterre bandazni, fiuk is jottek, es senki nem lett terhes, sot a szuzessegunket sem vesztettuk el.Hagyjuk mar ezt!
2010. okt. 26. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért a mai világ nem olyan mint az édesanyádé volt. Mi nagyobb biztonságban voltunk. Kábítószer egyáltalán nem volt az országban, inni nem ittunk, néhányan kipróbálták a cigit, és a sex is csak jóval később jött mint manapság.

Anyád félt. Nem akart bántani.Szerintem a 16-17 éves fiukkal van baja.

Ha egyet is ismerne közülük ,vagy többen mennétek barátnők talán engedékenyebb lenne.

Nem veszítesz semmit. A világ megvár. De még erősödj egy kicsit.

2010. okt. 26. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:

18.16 Gondolom Tibikéd, Petikéd vagy valami ilyen lekicsinyítő képzőzött fiúnév, aki a kérdezőnek tetszik.

Ezért szégyen nem szégyen fel tudtam volna anno rúgni anyámat, mikor nekem valami/valaki fontos és akkor Tibikéd, Katikád stb. Mintha lefikázna azzal együtt, ami nekem fontos.

2010. okt. 26. 20:01
 16/16 anonim válasza:
Esetleg nővéred nincs? én velük tudok beszélni...
2010. okt. 26. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!