Hogy telik nálatok egy hétköznap miután mindketten hazaértek a munkából? Mit szoktatok csinálni együtt?
Kicsit zsúfoltabb nap: Hazamenés, kajálás, zongorázás, gyakorlás otthon, suliba menés gyakorlás, zenekari próbára menés, dobolás, albumfelvételre felkészülés, stand up forgatás, kabaré fellépés, utána 1 sör a kollégákkal, clubba menés--->jammelés, jam session rendezés és tartás, haverokkal találkozás, beszélgetés, bulizás, reggeli spontanitás, fáradtan hazamenés, reggel felkelés szidás.
25 L megint.
Ja, párom jelenleg nincs, néha még wc-re sincs időm elmenni, de én ezt IMÁDOM! :)))))) Ettől vagyok boldog :)))
A mai napom volt a legizgalmasabb!!!!!!!!!!!
llyen még nem nagyon volt!! :)
Hazamenés, kajálás, ALVÁS és gép előtt rohadás :)))))
Vicces vagy. Ja és egy nagy paraszt.
Amúgy meg te nem tudsz olvasni?
Én odaírtam, hogy nincs párom...ettől még leírhatom, hogy mit csinálok.
:D
Ebédidőben mindig jó ide felnézni egy kicsit...szeretem az ilyen mások boldogságára irigy parasztokat, akik nem tudnak normális hangnemben beszélni a másikkal. No, de nem is baj. Ettől színes a világ.
Még mindig én voltam. Az előző. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!