Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy telik nálatok egy hétközn...

Hogy telik nálatok egy hétköznap miután mindketten hazaértek a munkából? Mit szoktatok csinálni együtt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hazaérünk, előtte bevásárlás. Főzök, ő játszik, vagy az udvaron tesz-vesz. utána vacsora, rendet teszek a konyhában, tusolás, tv, alvás.
2010. okt. 26. 17:21
 12/18 anonim ***** válasza:
nagyjából egyszerre végzünk,felvesz hazafele,vásárolunk,együtt főzünk,szex,kaja,filmnézés,nap kibeszélése
2010. okt. 26. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Átlag nap, ha nem történik semmi: Hazamenés, kajálás, gyakorlás zongorán, éneklés, dalírás. Rohanás suliba, gyakorlás szintén 21.30-ig, utána clubba menés, külföldi és magyar haverokkal találkozás, tolmácsolás, együtt jammelés (dobolás improvizáció est tartás mindenkivel), majd beszélgetés haverokkal, hazamenés, evés, lerohadás. :)
2010. okt. 26. 19:44
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Az előző voltam: 25 L.
2010. okt. 26. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:
21%

Kicsit zsúfoltabb nap: Hazamenés, kajálás, zongorázás, gyakorlás otthon, suliba menés gyakorlás, zenekari próbára menés, dobolás, albumfelvételre felkészülés, stand up forgatás, kabaré fellépés, utána 1 sör a kollégákkal, clubba menés--->jammelés, jam session rendezés és tartás, haverokkal találkozás, beszélgetés, bulizás, reggeli spontanitás, fáradtan hazamenés, reggel felkelés szidás.

25 L megint.

Ja, párom jelenleg nincs, néha még wc-re sincs időm elmenni, de én ezt IMÁDOM! :)))))) Ettől vagyok boldog :)))

A mai napom volt a legizgalmasabb!!!!!!!!!!!

llyen még nem nagyon volt!! :)

Hazamenés, kajálás, ALVÁS és gép előtt rohadás :)))))

2010. okt. 26. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, 25 / L, te nem tudsz olvasni, vagy szófosásod van? Nem az volt a kérdés, hogy egyedül mit csinálsz, hanem hogy párok EGYÜTT miket csinálnak.
2010. okt. 26. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Vicces vagy. Ja és egy nagy paraszt.

Amúgy meg te nem tudsz olvasni?

Én odaírtam, hogy nincs párom...ettől még leírhatom, hogy mit csinálok.

:D

2010. okt. 27. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Ebédidőben mindig jó ide felnézni egy kicsit...szeretem az ilyen mások boldogságára irigy parasztokat, akik nem tudnak normális hangnemben beszélni a másikkal. No, de nem is baj. Ettől színes a világ.

Még mindig én voltam. Az előző. :D

2010. okt. 27. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!