Mit lehet kezdeni egy féltékeny anyával?
Az unokatesóm 23 éves. Kicsit szerény a srác, ezért még nem volt olyan sok barátnője.
Amikor már fél éve együtt volt egy lánnyal, nagy lépésre szánta el magát. Azt szerette volna, ha mi is megismerjük barátnőjét, ezért őt is elhozta a nagy családi ebédre.
Az összejövetelen döbbenten figyeltem a keresztanyám viselkedését. Egész délután egy árva szót sem szólt a lányhoz, folyamatosan pofákat vágott rá, látványosan unatkozott, stb. Sőt mikor már alkalom lett volna rá, hogy egy pár szót váltsanak akkor meg direkt elkezdett beszélgetni egy másik emberrel (akit amúgy tökre utál).
Nem értem miért kell keresztanyámnak miden lányt fúrnia, miért nem örül a fia boldogságnak?
a legjobb taktika: minél bunkóbb,annál kedvesebbnek kell leni vele. ha bszól,meg sem hallani.
nekem sok iylen van anyóssal, volt h írt egy levelet,én meg ahelyett h belementem volna a vitába ennyit írtam: örülök h ezt is megbeszéltük :)
na ezzel nem tudott mit kezdeni.
nem szabad felvenni a kesztyűt,amig csak a lányt piszkálja. én is csak akkor léptem a mikor már a férjemet és a gyerekeket is belekeverte. na akkor aztán volt nemulass!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!