Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne essen...

Mit tegyek, hogy ne essen rosszul ez?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem nagy dolog végülis, de mégis mélyen rosszul esik kicsit.

Elég jó a viszonyom anyósommal is, a sógornőmmel is (aki a lánya). Anyósommal is szinte minden nap beszélünk telefonon, sógornőmmel is hetente. Többször is találkozunk, hiszen egy városban élünk.

Anyósom és a sógornőm sokat vannak együtt, általában anyósomnál.

Viszont itt jön ami kicsit rosszul esik. Engem soha nem hívnak magukkal sehova. Ha esetleg elmennek csavarogni, vagy csak simán ott vannak anyósomnál.

Néha jó lenne velük így tölteni időt, nekem is a munkám mellett is lenne időm erre. De soha nem hívnak.

Mit tegyek, hogy ne essen ez rosszul és ne vegyem a szívemre?

2024. márc. 20. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

" Szia Gizi , holnap szabadnapos leszek , Jutkaval van kedvetek beulni valahova ebedelni , vagy elmenni vasarolni ?"

En igy csinalnam , nem varnam , hogy hivjanak. Elhivnam es lesz ami lesz. Ha jonnek es jol erzitek magatokat , hivni fognak ok is. Ha nem mennek es / vagy nem ereztetek jol magatokat , akkor tudni fogod, hogy felesleges ezert sovarogni.

2024. márc. 21. 07:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A 10-11-es tényleg jó ötlet. Ezt próbáld meg.
2024. márc. 21. 07:58
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Én örülnék annak hogy ennyire jó viszonyban lennék anyóssal, és sógornőmmel is. Ha szeretnél velük elmenni ide oda, akkor hívd el őket mondjuk vásárolni.
2024. márc. 21. 08:11
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Én is azt tudom mondani, mint egy korrábbi hozzászóló, hívd el te őket egyszer-kétszer valamilyen programra, és utána ők is fognak hívni.
2024. márc. 21. 09:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Újdonságot nem tudok írni. Amit 10 és 11 írt azzal értek egyet. Meg a többi hasonló, "hívd őkek te" hozzászólással.

Igazából csak le akartam írni, hogy nagyon szerencsés.vagy és kicsit irígy lettem. :)

Remélem össze jön hogy többet tudjatok együtt lenni. ❤️

2024. márc. 23. 05:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de én is szívesebben szervezek programot a tesómmal, akit ismerek gyerekkorom óta, mint a sógornőmmel, aki oké, a barátom tesója, de semmi közünk amúgy egymáshoz.
2024. márc. 23. 08:04
 17/17 anonim ***** válasza:

16os vagyok, lepontozhattok, de valószínűleg vagy a nő vagy a lánya is így van ezzel.

Attól kedvelhetnek - én is kedvelem a sógornőt - csak éppen nem "jóbarát", nem családtag.

2024. márc. 23. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!