Mit tegyek, hogy ne essen rosszul ez?
Egyáltalán nem nagy dolog végülis, de mégis mélyen rosszul esik kicsit.
Elég jó a viszonyom anyósommal is, a sógornőmmel is (aki a lánya). Anyósommal is szinte minden nap beszélünk telefonon, sógornőmmel is hetente. Többször is találkozunk, hiszen egy városban élünk.
Anyósom és a sógornőm sokat vannak együtt, általában anyósomnál.
Viszont itt jön ami kicsit rosszul esik. Engem soha nem hívnak magukkal sehova. Ha esetleg elmennek csavarogni, vagy csak simán ott vannak anyósomnál.
Néha jó lenne velük így tölteni időt, nekem is a munkám mellett is lenne időm erre. De soha nem hívnak.
Mit tegyek, hogy ne essen ez rosszul és ne vegyem a szívemre?
" Szia Gizi , holnap szabadnapos leszek , Jutkaval van kedvetek beulni valahova ebedelni , vagy elmenni vasarolni ?"
En igy csinalnam , nem varnam , hogy hivjanak. Elhivnam es lesz ami lesz. Ha jonnek es jol erzitek magatokat , hivni fognak ok is. Ha nem mennek es / vagy nem ereztetek jol magatokat , akkor tudni fogod, hogy felesleges ezert sovarogni.
Újdonságot nem tudok írni. Amit 10 és 11 írt azzal értek egyet. Meg a többi hasonló, "hívd őkek te" hozzászólással.
Igazából csak le akartam írni, hogy nagyon szerencsés.vagy és kicsit irígy lettem. :)
Remélem össze jön hogy többet tudjatok együtt lenni. ❤️
16os vagyok, lepontozhattok, de valószínűleg vagy a nő vagy a lánya is így van ezzel.
Attól kedvelhetnek - én is kedvelem a sógornőt - csak éppen nem "jóbarát", nem családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!