Jelenleg ...-né vagyok, házas. Egy kicsit bosszant, hogy a környezetemben mindenki lánynéven szerepel, vagy azért mert elvált, vagy azért mert fel sem vette a férje nevét. Egy kicsit maradinak érzem magam. Hogyan tudom a lánykori nevemet visszavenni?
Figyelt kérdés
(elválni nem akarok) Sokba kerül? De baj lehet abból is, hogy mióta férjnél vagyok elvégeztem jó pár tanfolyamot, iskolát és a bizonyítványaim is mind a férjes asszonynevemen szerepelnek.2024. márc. 16. 14:46
21/25 anonim válasza:
Nem kell visszavenned feltetlen a leanykori neved.
Lehetsz pl Molnar Gaborne helyett Molnar Anett, vagy Molnar-Kiss Anett is.
Azert sem jo ha "ne" vagy mert nem tudjak hogyan szolitsanak ha hivatalos papirrol olvassak a neved. Molnar asszony?
22/25 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy el lopták a tárcám benne minden irattal.
Később ha újra a régi trend eljön, van egy szett irat a Zömbiknéhez is, úgyhogy nem kell ismét változtatni 🤷
23/25 anonim válasza:
Az soha nem fog már előjönni.
24/25 anonim válasza:
Nem?
Akkor hasznos lehet még bűntények elkövetéséhez is, de nem akarok ötleteket adni huhuhúú!
25/25 anonim válasza:
22, te ezeket a baromságokat honnan szeded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!