Több mint 3 éve vagyunk együtt de úgy érzem válaszút elé érkeztem. Mit tegyek? Részletek lent
Még egy dolog eszembe jutott, visszaolvasva. Írtad, hogy jó lenne pár napig nem találkozni, de megbántani se akarod ezzel. Ne arra hivatkozz, hogy "nem akarok veled egy darabig találkozni", hanem rajta kívülálló dologra. Sok a munkád/tanulnivalód, barátnőd lelkét kell ápolnod és pár napra odacuccolsz hozzá, stb. Mindezt nagyon kedvesen.
Nálunk a laposodásnál egy olyan szitu segített, amikor a barátom lánya (előző házasságból, kamaszlány) elhívta egy hókuszpókusz (valami energiát áramoltattak :)) táborba néhány napra. Engem is hívott, de udvariasan kihúztam magam belőle, mondván nem az én világom. Sértődés nélkül elmentek kettesben. Amikor 3 nap után visszajött, nagyon megörültem neki, mondtam, hogy mennyivel jobban tudok így örülni, hogy hiányzott pár napig. Másnap már felhozta, hogy néhány hét múlva megint tartana apa-lánya hétvégét, ugye nem bánom... :)) Nem bántam, mert addig elpiszmogtam a saját dolgaimmal és tényleg adott némi vérfrissítést a kapcsolatnak. Ők meg kettesben lehettek.
Mondom, nagyon hasonló szituban voltam, bár nálunk volt annyi könnyítés, hogy mindketten jól viseljük a pofába vágott kritikát.
De ha sportoltok, akkor dicsérd meg, hogy milyen szépen feszül a bicepsze/háta/akármije. Hadd érje sikerélményként. VAgy ha anyagilag belefér, fizesd be magatokat túrára, wellness hétvégére és kész tényként közöld, hogy akkorhárom hét múlva mentek, ne csináljon más programot, te ezzel szeretnéd meglepni.
A szexuális részére pedig javaslom a szexi fehérneműket, 100 pasiból 99-nek megjön tőle a kedve :)
Akkor fogd magad és menj le egyedül párszor. Utána kivirulva csacsogj neki, hogy milyen kedvesek ott az emberek, a Peti segített beállítani a gépet, stb.
Szöget fog ütni a fejébe és árnyékként fog követni legközelebb sportolni, hogy megnézhesse magának azt a Petit :) Nem kell, hogy legyen, nem kell semmit se csinálni, csak rábökni egy kedves fickóra. Két szót úgyis vált veled valaki.
Én is jártam konditerembe, több srác is kedvesen segített és nem akartak felszedni.
ezt már próbáltam de annyira nem lett kíváncsi hogy megnézze magának...de a határozott kedvesség bejött! jövő héten megyünk együtt falat mászni és színházba is.megbeszéltük a dolgot...
nagyon köszönöm a pozitív tanácsot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!