Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Több mint 3 éve vagyunk...

Több mint 3 éve vagyunk együtt de úgy érzem válaszút elé érkeztem. Mit tegyek? Részletek lent

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, a barátom 20 éves, 3 és fél éve vagyunk együtt.Boldogok vagyunk mindketten a kapcsolatban (amennyire én látom rajta ő is az, ezt ki is fejezi) de az utóbbi időben úgy érzem nem vele szeretném leélni a életem.Pedig pár hónapja még nem ezt mondtam volna.Nem szeretném hogy miattam változzon meg.Elkezdtem nyaggatni dolgok miatt.Pl én úgy érzem nem elég rugalmas, nincsenek közös barátaink sosem járunk együtt közösségbe.Nem vagyunk az a bulizós fajta de ennyi idő alatt már kialakíthattunk volna közös barátságokat, én erre mindig vevő voltam, sőt szorgalmaztam is.Még nem tudja mit kezdjen az életével, most hagyta ott az iskolát (szakmát tanult), ez az intézmény képzési színvonala miatt is volt, de ettől függetlenül gondolom azt hogy nincs meg benne a kellő elszántság.Szerencséje van a szülei mindent megadnak neki, támogatják, anyagilag, lelkileg is,én viszont egy picit úgy érzem hogy ez annak a rovására ment hogy nincs meg benne az a hajtóerő hogy valamit el akarjon érni az életben.Én nagyon szeretem, rajongok érte és nem nagyon tudom egyedül hagyni, hogy magában is csináljon dolgokat, elsősorban azért mert ez nála a számítógépen való játékot és közben chatelést jelenti.Már nem sportol semmit,régebben biciklizett de azt abbahagyta.Nem azt mondom, hogy egy virtuálsi világban él de valahogy nincs teljesen a jelenben, a valóságban.Nincsenek közös programjaink a tv nézésen, váárláson, evésen és szexen kívül.Vagy ez nem baj?Már nem is vágyik rám annyira testileg,legalábbis én így érzem,pedig sokszor mondja, hogy gyönyörű vagyok és kívánatos számára de én naponta kívánnám a szexet ő pedig nem.Ez normális egy férfinál?Tudom hogy hosszabb idő óta tartó kapcsolatban szép lassan elmúlik az a kezdeti lángolás de azért ezt vissza lehet hozni és én erre törekszem, nem tudom velem van-e a baj.Talán szünetet kéne tartanunk de annyira szeretem hogy ha erre gondolok már attól megszakad a szívem.Pedig vágyom az újdonságra de annyi mindent éltünk át már együtt hogy nem szeretném ezt a mély lelki kapcsolatot eldobni csak úgy.
2010. okt. 25. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Még egy dolog eszembe jutott, visszaolvasva. Írtad, hogy jó lenne pár napig nem találkozni, de megbántani se akarod ezzel. Ne arra hivatkozz, hogy "nem akarok veled egy darabig találkozni", hanem rajta kívülálló dologra. Sok a munkád/tanulnivalód, barátnőd lelkét kell ápolnod és pár napra odacuccolsz hozzá, stb. Mindezt nagyon kedvesen.

Nálunk a laposodásnál egy olyan szitu segített, amikor a barátom lánya (előző házasságból, kamaszlány) elhívta egy hókuszpókusz (valami energiát áramoltattak :)) táborba néhány napra. Engem is hívott, de udvariasan kihúztam magam belőle, mondván nem az én világom. Sértődés nélkül elmentek kettesben. Amikor 3 nap után visszajött, nagyon megörültem neki, mondtam, hogy mennyivel jobban tudok így örülni, hogy hiányzott pár napig. Másnap már felhozta, hogy néhány hét múlva megint tartana apa-lánya hétvégét, ugye nem bánom... :)) Nem bántam, mert addig elpiszmogtam a saját dolgaimmal és tényleg adott némi vérfrissítést a kapcsolatnak. Ők meg kettesben lehettek.

2010. okt. 26. 09:41
 12/16 A kérdező kommentje:
én is nagyon nehezen indulok el sportolni pedig szeretnék.ebbe próbáltam bevonni eddig nem sok sikerrel, de nem adom fel :) nagyon köszönöm a tanácsaidat! nem szeretném feladni emiatt az egészet mert azért koránt sincs teljes összeférhetetlenség
2010. okt. 26. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Mondom, nagyon hasonló szituban voltam, bár nálunk volt annyi könnyítés, hogy mindketten jól viseljük a pofába vágott kritikát.

De ha sportoltok, akkor dicsérd meg, hogy milyen szépen feszül a bicepsze/háta/akármije. Hadd érje sikerélményként. VAgy ha anyagilag belefér, fizesd be magatokat túrára, wellness hétvégére és kész tényként közöld, hogy akkorhárom hét múlva mentek, ne csináljon más programot, te ezzel szeretnéd meglepni.

A szexuális részére pedig javaslom a szexi fehérneműket, 100 pasiból 99-nek megjön tőle a kedve :)

2010. okt. 26. 09:58
 14/16 A kérdező kommentje:
ez a baj, hogy sokszor el sem jutunk odáig hogy együtt sportoljunk mert ő nem akar...pedig régebben biciklizett,kondizott is...azt mondja ilyen korszaka van.ha ilyenkor elkezdem finoman kérlelni akkor rögtön megkapom hogy nyaggatom és ne kényszerítsem már olyanra amit nem akar. :(
2010. okt. 26. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor fogd magad és menj le egyedül párszor. Utána kivirulva csacsogj neki, hogy milyen kedvesek ott az emberek, a Peti segített beállítani a gépet, stb.

Szöget fog ütni a fejébe és árnyékként fog követni legközelebb sportolni, hogy megnézhesse magának azt a Petit :) Nem kell, hogy legyen, nem kell semmit se csinálni, csak rábökni egy kedves fickóra. Két szót úgyis vált veled valaki.

Én is jártam konditerembe, több srác is kedvesen segített és nem akartak felszedni.

2010. okt. 26. 10:48
 16/16 A kérdező kommentje:

ezt már próbáltam de annyira nem lett kíváncsi hogy megnézze magának...de a határozott kedvesség bejött! jövő héten megyünk együtt falat mászni és színházba is.megbeszéltük a dolgot...

nagyon köszönöm a pozitív tanácsot!!

2010. okt. 27. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!