Lányom és anyám a Burger Kingben ebédeltek és hoztak nekem is egy hamburgert, hogy másnap vigyem ebédre újra melegítsem ez még milyen?
Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 19:52
11/24 anonim válasza:
Én rágugliztam, de nem találtam semmi infót, hogy meddig lehet tárolni, szokták-e újramikrózni. :( Valakinek van tapasztalata? Segítsünk a kérdezőnek!!!
12/24 anonim válasza:
Mi szoktunk ilyet és jó szokott lenni. Nyilván nem pont olyan mint frissen ott és akkor, de attól még jó.
13/24 anonim válasza:
Szerintem frissen összerakva jobb, mert ott a hús a legmelegebb, még nem szottyosodott meg a zöldség, a buci meg épp, hogy meleg. Újramelegítve a zöldség lesz a legforróbb meg a szósz, a pogi olyan langyi lesz vagy kockáztatod, hogy megég a buci.
Szerintem viszont egy kedves gesztus és újramelegítve is finom, csak nem annyira.
14/24 anonim válasza:
En mar nem szeretem par oraval kesobb se, hiaba mikrozom meg, szerintem ehetetlen. De ez izles kerdese gondolom.
15/24 anonim válasza:
Néhányotok szerint a fonnyadt zöldség az elázott zsemlével, mérsékelten langyos hússal a közepén jó. Wow.
"kockáztatod, hogy megég a buci."
Mikróban megégetni? No comment...
16/24 anonim válasza:
Talán vedd ki a húst, azt vidd el egy kis dobozban, azt melegítsd, rakd egy friss zsemlébe. Nem ismerem a családod, nem tudom, hogy kedves gesztusnak szánták e vagy csak nem akartak főzni holnapra. Ezt döntsd el te.
17/24 anonim válasza:
úristen
ha nem akarod elvinni, edd meg most
18/24 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, ha előtte hűtőben volt, nem a 30 fokos napsütésben :D
Ne legyél már ennyire finnyás.
19/24 anonim válasza:
"Akkor tehát nem rossz dolog másnapra hamburgert vásárolni ugye?"
Debilnek tetszik lenni, ugye?
20/24 anonim válasza:
Most eszi a kérdező a mikrózott hambit. 🍔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!