Mennyire érthető, ha a testvérem azért nem dolgozik, mert a kutyáját nem lehet egyedül hagyni?
Sosem dolgozott még, pedig lennének lehetőségei bőven.
Azért, mert tavaly nyáron kapott egy kiskutyát és a kutya 2-3 óránál több időt nincs el egyedül, jár vele minden héten trénerhez is, és hogy a kutya nem bírná, ha reggel otthagynák egyedül és csak késő délután, este érnének haza hozzá.
Testvéred akkor lesz szarban, ha a vőlegényét valami éri, pl elütik a zebrán. Aztán nem lesz aki eltartsa. Akkor majd rájön, hogy az élet nem gyöngyfűzős kirakókból meg kutyuskázásból áll.
De akkor meg a szüleid vagy te lesztek olyan hülyék hogy eltarzsátok, szóval...
Ha valaki ezt önként és dalolva finanszírozza, akkor teljesen érthető.
A Rózsadombra jártam gimibe, láttam néhány felállást, ahol a pasi dolgozott (de inkább csak csinálgatott valamit és ömlött rá a pénz), a nő meg otthon volt és jól érezte magát, járt hozzájuk takarító, kertész, így nem igen kellett semmit csinálnia. Nem volt semmi árnyoldal, családon belüli erőszak vagy társai. 1-2-nél meg megtudtam, hogy a nőnek bőven lenne mihez nyúlnia, mert nem pucér fenékkel ment a kapcsolatba...
Mi, prolik gyakran elfelejtjük, hogy amúgy vagyonból is meg lehetne élni -ha lenne...-, nem csak fizetésből.
jah , van olyan hülye aki eltartja őt akkor nincs probléma...
De ha egyedül kellene megélnie, nem tudna otthon maradni, mert ha nem is maga miatt de a kutya miatt elmenne dolgozni h ne haljon éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!