Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kisgyerekes családapák hány...

A kisgyerekes családapák hány százaléka csalja meg a párját?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, mikor már nagyobbak/felnőttek a gyerekek, hanem amíg még kicsik.

És miért teszi ezt, aki megteszi?

Miért nem, aki nem?

2024. febr. 23. 20:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
81%

27

Amíg én nem csalom meg a férjem, ő sem teheti meg velem. Ez ilyen egyszerű. Ha pedig akar más nőkben járni, mint ahogy te is, akkor el is lehet válni. :) Ugyanis ha nem lenne baj amit csinálsz, a feleséged tudna róla és ő is félrekúrhatna.

2024. febr. 24. 13:05
 32/55 anonim ***** válasza:
78%
30, persze, csak nem egy barlangban élő ősember vagy, kvázi azzal akarsz érvelni, hogy ennyire buta vagy mint a segg...
2024. febr. 24. 13:08
 33/55 anonim ***** válasza:
0%
#32 Az ösztönös, elemi őserő, ami a férfiakat férfivá teszi, miért lenne butaság? Miért akarsz minket kiherélni? Uána meg azért sír majd a szád, mert nincsenek igazi férfiak...
2024. febr. 24. 13:18
 34/55 anonim ***** válasza:
0%
#31 Szerintem majd a férjed eldönti, hogy megteheti e... Elvégre felnőtt ember. Vagy már őt is sikerült kiherélni?
2024. febr. 24. 13:19
 35/55 anonim ***** válasza:
Agyatlan...
2024. febr. 24. 13:20
 36/55 anonim ***** válasza:
78%

34

Erről beszéltem. IQ és EQ nulla.

2024. febr. 24. 13:24
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

:) evolúció, mi, meg nem vagyunk elég elfogadóak...? 😂😂😂😂

Kinek kellene olyan pasi aki minden csajjal összefekszik? 😂 Okos nőnek nem, nyugi. Gondolom 2 mp alatt levágnám ha a férjem ilyet tenne de nem tesz, mert én nem ilyen söpredék embert választottam a gyerekeim apjának, mint te 30as. Egyébként a haladó szemléletű gondolkodás alapja lenne az, hogy a nő és a ffi egyenlő.. azaz simán le kellene nyelned, hogy az asszony félrekúr. Szerencséd, hogy valszleg annyira okos mint te, és 1, nem is gondolja, hogy te ilyen szutyok vagy, 2. nincs igénye meg egy ilyen majomra mint te.

2024. febr. 25. 16:36
 38/55 anonim ***** válasza:
0%
#37 Az egyenlő nem azt jelenti, hogy egyforma. A férfi abban éli ki a férfiasságát, hogy minél több partnere van, a nő ugyanolyan mértékben kiélheti a nőiességét valami másban. Miért kell a nőből férfit csinálni? Miért kell elvárni tőle, hogy férfiként viselkedjen, ahhoz, hogy egyenlő legyen? Én sok nővel létesítek kapcsolatot, a feleségem pedig velem egyenlő mértékben kibontakozik abban, hogy kényelmes, tiszta otthont teremt nekünk. Mert neki ez az evolúciós feladata.
2024. febr. 25. 17:47
 39/55 anonim ***** válasza:
79%
Te ezt el is hiszed? Van ám olyan nő, aki szintén azt igényli, hogy többet szexeljen és örömmel tart szeretőt. Csak a pici gyomrod nem veszi be, hogy veled ezt tehetné az asszony, undorító vagy.
2024. febr. 25. 18:15
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

😂😂 igen persze, mi más lenne...?

De, ha a te asszonyod abban éli ki a nőiességet, hogy neked tiszta otthont teremt, akkor jó eséllyel nem nagy igényű a hölgy...

Egyébként a te logikád alapján ezek szerint minden olyan családapa, aki nem kefél félre abból akkor nőt csinálnak, ugye?

A nő nem attól lesz nő, hogy a férfit szolgálja... Ennél azért többet érünk, de mondom.. biztos vannak nők akiknek ez az életcéljuk. Sok sikert hozzájuk, de azért tanulj meg főzni is, mert a végén azért ne csodalkozz ha az asszony öntudatra ébred és nem kér a patriarchális társadalombol amiben tartod.

2024. febr. 25. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!