Kisgyerekes elvált anyukák! Ki miért vált el a párjától?
Hogyan boldogultok azóta?
Ti költöztetek el vagy az ex? Nagyon megviseli a kicsit? Volt aki mellettetek állt? Anyagilag hogy bírjátok? Dolgoztok? A volt párotok fizet a gyerek után?
Köszönöm a válaszokat!!
Mert banknak nezet aki majd kifizeti a tartozasait
Jol szerencsere
Kiraktam 1 nap alatt
Nem inkabb megkonnyebbultekert lenyugodtam es nem volt tobb veszekedes feszultseg
Senki igazabol nem szorultam ra
Mar jol h nem kell fizetni a csomo adossagat
Igen
Igen
Egy nap úgy jött haza hogy ő szerelmes!
Megbeszéltük felnőtt módjára (szerencsére nem volt semmi nagy vita/dráma)
A ház közös volt. Azt eladtuk.
Mi a lányommal anyuékhoz cuccoltunk vidékre. Addig amég ott sikerült házat vennem (kb 3 hónap volt)
A maradék pénzből vállalkozást nyitottam (jó áron adtuk el a házunkat pest mellett)
Az exem fizet rendesen és ha úgy adódik akkor vesz is a lányunknak ezt azt (cipő, játék, ruha stb) Teljesen magától, nem szóltam neki soha h klne ez vagy az.
Rendszeresen jön érte. Lehet rá számítani! Jó viszonyban maradtunk.
A gyereket (5éves) azért megviselte h nincs velünk minden nap. Egyébként is apás volt mindig.
Nem akart dolgozni.
A gyerekunk szuletese utan meg annyira se es mar beszuntette a koztunk levo intimitast is. En visszamentem dolgozni, elcsavartak a fejem. Belementem egy hulye viszonyba. Vegul a hazassagomnak es annak is veget vetettem.
En koltoztem el. A sajat csaladom nagyon sokat segitett.
Az ex nem fizet gyerektartast,igaz felesben alljuk a koltsegeket, gyakorlatban azonban en joval tobbet koltol a gyerekunkre.
A kicsit megviselte es mivel jelenleg is az exem manipulalja igy biztos tovabbi karokat is okoz szegenyben ez a valas.
Azota mar masik hazassagban elek.
😂 sajnálom azt a szánalmas életűt aki lepontozott.
Boccs h az exem nem egy paraszt!
Nekem pedig bem sz.r az életem
Köszönöm mindenkinek!
Az szerencsés helyzet, ha jóban tudnak maradni a felek.
Én csak a fiunkat féltem :/
Illetve, nem tudom, számíthatok-e valakire.
De úgy érzem, előbb-utóbb válni fogunk...:/
Valoszinu azert pontoztak le, mert osszejottel valakivel mikozben volt egy gyereked es egy (mellesleg) sz.r kapcsolatod.
Attol, hogy rossz lett a ferjeddel a kapcsolatod mert egy gyoker, ugyanugy gaz megcsalni ha valakivel "papiron" egyutt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!