Milyen középső gyerekként felnőni? Mik a tapasztalatok?
Mármint.. hogy kezeltek a családban?
Mindig is elhíresült volt, hogy a középső gyerek el van felejtve, kevésbé figyelnek rá, kevesebb nyomás, nagyobb szabadság mint az első szülöttön és legfiatalabbon.
Én középső vagyok és ezt tapasztaltam, mindig úgy voltak vele, hogy csináljak amit akarok.
Ezt a középső gyerek mindig elvan felejtve, én átéltem.
Anyukánk, beteg volt, mondták is hogy nincs sok hátra neki. Az emlékezetével is problémák voltak már. Bementunk 3-man a kórházba hozzá és mind a két tesomat megismerte, tőlem meg azt kérdezte, hogy ki vagyok.
Legidősebb vagyok. Le se sz*rtak sose. Csak nőttem, mint a gomba. Persze mindentől elvoltam tiltva. Menekültem, amint tudtam.
Középső gyereknek is jobb, mint legidősebbnek. Őt már nem fogták annyira, elmehetett bulizni is, későn érhetett haza, de közben figyeltek a tanulmányaira, sokáig babusgatták.
A legkisebbről viszont lehetőleg ne is beszéljünk. Totális odafigyelés hiány. Míg én rám nem figyeltek, de tiltottak mindentől, úgy rá nem figyelnek és nem is tiltják semmitől, még annyira sem mint a középsőt. 14 évesen már ivott, cigizett, szexelt, a szüleim csak nevettek rajta, hogy haha, egyszer élünk meg legalább nem tolvaj lett belőle.
Van egy barátnőm, ugyanígy 3 gyerekes családból, ugyanezt érzi ő is. Igazából mindegyikünknek xar.
Mi tiltva voltunk és totál lexarva. A középső gyerek gyengédebben volt fogva de már jobban ügyeltek rá, viszont ő se tud sehogy jót csinálni, mert a kisebb mindig a jobb marad, az ő kisbabájuk, az idősebbhez meg mindig csak hasonlítják.
A legkisebbnek sem jobb, mert elkényeztetett taknyosok, akik folyamatos szeretethiánnyal küzdenek.
De melyikünk nem?
6-os, dehogynem. Nem tudom, feltűnt-e, amit írtam, hogy a kicsit gyerekként kezelik felnőtt létére, engem lszrtak, a középső meg a király :D
Mindkét tesóm fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!