Éppen ettem, véletlen ráharaptam a villára és a bal, felső, középső fogam aljából letört egy kis darab. Nem fáj csak kellemetlen és nagyon aggódok hogy tovább törik és komoly baja lesz. Tapasztalatok?
Nincs meg. Eleinte észre sem vettem, csak egy idő után éreztem hogy valami furcsa ott a fogamnál, megneztem a tükörben és látszott.
Egyébként nagyon pici, távolabbról más észre se venné de én nyilván látom.
Az érdes részből lehet, lecsiszolnak, hogy ne legyen érdes. De nem kell félni, nem műköszörűs géppel szokták ezt, hanem van ilyen kis gumi, amit rátesznek a forgó részre és azt érintik a foghoz.
Ha fiú vagy, belefér egy ilyen "szépséghiba", talán lányként is, bár lányok kényesebbek a külsejükre.
Én úgy tudom, ha kipótolják a hiányzó részt, azzal vigyázni kell, és például harapni is óvatosabban kell, és pl. almát nem célszerű harapni, mert az keményebb. Talán picit még le kell szedni a fogból, ha ki akarod pótoltatni, hogy meg tudjon benne feküdni az anyag, de nem biztos, majd a doki biztos elmondja a lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!